Közeli rokonnak hogy kéne jelezni, hogy a gyereke nem normális?
3,5 éves. Ősszel elkezdték az ovit, de hol járnak, hol nem. Vagy éppen a csoport van karanténban. Bár nem is hiszem, hogy állami óvodában, iskolában túlságosan kezelnék a problémás gyerekeket... Mindegy, nem ez a lényeg.
Hanem hogy a kislány egy állat. Neveletlen, bunkó. Ordít mindenért, vagy ha az anyja kér valamit, amit nem akar megcsinálni, befogja a fülét és veri a fejét a falba, asztalba. Vagy lefekszik a földre és üvölt.
Ha valaki rá néz, aki idegen, elkezd sírni.
Van, hogy csak úgy nekiáll másokat ütni, rugdosni, de most éppen a harapásra is rászokott (és erőből csinálja). Kész kabaré velük minden találkozás, mert a gyerek valószínűleg az első 15 percben olyat csinál, amitől az anyja a magas C-n üvölt vele, utána meg csak azért is feszíti tovább a húrt a gyerek.
A szülők is hibásak, mert mint írtam, anyuka hirtelen haragú, azonnal kiabál, ráncigál. Apuka meg kb. meg sem szólal soha, jót röhög a sörös üveggel a kezében...
De szerintem itt annál komolyabb a dolog, minthogy neveletlen. Sokszor olyan, mintha megszállná valami, vagy én nem tudom. És most még nincs 4 éves, de ha 8-10 évesen is ezt csinálja majd, az még rosszabb lesz.
Jaj hát ez tejesen természetes ne báncsad a kis manócskát, ez nórmális nemszabad őket bántanni!
keressé fel szihológust aki maj megmongya hoty beteg vaty! kiss aragyós kis gyerkecske milyen cúúúúgi!
Valószínűleg a gyereknek idegrendszeri éretlensege van, az anya meg kimerült, ès azt is unja, hogy mindenki őt hibaztatja. Akkor sem elfogadható, ahogy a gyerekkel bànik. Ha akarsz szòlhatsz neki, vagy elküldheted neki a kèrdesed linkjèt.
Nem lesz ,,mintagyerek" a kislanya, de ez nem az ő hibaja. De akkor sem kiabalhat rancigàlhat.
Hasonlò helyzetben voltam, èn is kiabaltam a gyerekkel, sajnos volt, hogy meg is ütöttem. Szerencsère volt, aki ràèbresztett, hogy vissza kell vennem magambòl. Ugyanùgy vannak problèmàk a gyerekkel, de szèp lassan enyhûlnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!