Mennyire nem normális dolog az, hogy egy 5 éves kisfiú azt mondja egy veszekedő pár láttán, hogy neki ezért nem lesz felesége, csak két k betűs nő lesz vele? Mi csúszhatott el a nevelésében és helyre lehet még hozni?
Nem hallgat a gyerek véletlenül rappet? A mai rapperek arra verik magukat, hogy mindenkit megb.nak, meg fegyverek, lövöldözés, a fele nem igaz. Mi felnőttek fel tudjuk fogni, hogy hazugság, kitaláció, amiről rappelnek, és az ilyen nagy gangsterek akkor láttak életülbe először - és valószínűleg utoljára - élőben nőt, amikor meglesték az anyjukat fürdés közben.
#1 Miért kettő? Hallgasd meg Missh számát.
Hallotta egy felnőttől.
Megszámolni nem tudom hányszor álltam az oviban a sarokban anya szállóigéje miatt. "Bassza meg a nyuszi".
Olyan jól hangzott így egyben, volt benne nyuszi, mindenki felhördült ha mondtam.
Persze nem tudtam mit jelent a bassza meg része, anya akkor használta ha eltört valami, vagy elestem vagy bármi.
De mivel 2 idősebb tinédzser testvérem volt, sajnos sok csúnya szót ismertem.
Van testvére az 5 évesnek?
Nyilván vészjelzés a szülők neveléséről, beszédstílusáról és viselkedéséről, ha ötéves gyerekük ilyet mond.
De föltételezem, hogy nemcsak ennyi információd van húgodék családi életéről.
Helyre lehet-e ezt hozni? Esetleg lehetne, ha holnaptól hipp-hopp, gyökeresen megváltozna anyuka és apuka is. Mivel ez nem fog bekövetkezni, ezért nem lehet helyrehozni a gyereket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!