Miért mondja ezt egy pár többgyerekes anyuka?
Még egy pár hónappal ezelőtt olvastam egy várandós anyuka kérdése alatt a válaszokat, (azóta már megszületett a babája) és az egyik anyuka azt írta, hogy:
"Az egyik gyerekem maximálisan bebizonyítja, hogy mi is a jó az anyaságban, de ha csak a másik lenne, akkor inkább öngyilkos lennék!"
Szerintetek ez nem durva kijelentés?
Vagy csak én lepődtem meg ezen? 🤷
Te egy hős vagy, és valóban inkább a megoldást kellene az ilyen anyukáknak keresni!
Kitartást kívánok, és sok sikert! :(
De kivana hócipőm az ilyenekből, mimt a kérdező, a 7., a 10. meg a hasonlók.
Iggen, kövezzünk meg ismeretlenül valakit csak azért, mert egy anonim platformon le merte írni azt, amit amúgy még talán elsuttogni sem merne egy üres szobában. Nehogy már megkönnyebbüljön kicsit is a lelke, inkább sz@ranyázzuk le.
Mert aki anya, az csak csillámporos tündibündi lepkefing nehézségeket érezhet.
Most légyszi álljatok a tükör elé, és köpjétek le...
Na de azért már olyat mondani, hogy öngyilkos lenne, csak azért, mert nem a gyerek kérte az életet?
Áruld már el, hogy a gyerek tehet arról, hogy akár súlyos betegnek, vagy nehéz természetűnek/személyiségűnek született?
Aha, igen, ki merte mondani..
Mert manapság, már nem is az van, ahogy még mindig mondják sokan, hogy tabu ez meg az, erről meg arról nem lehet beszélni, stb, stb.
A lósz*rt nem.
Mindenhol csak azt olvasom feszt, hogy az anyaság ilyen meg olyan szívás, szar meló, meg tönkreteszi az életed.
#15. Nem,nem tehet róla a gyerek - és nem tudom, hogy jön ez ide, mert az általad idézett anya sem állított ilyet, kicsit sem.
Amit csinálsz, az tipikus ferdítés, belemagyarázás. Olyasmiről akarsz vitát szítani, amit senki sem állított rajtad kívül.
Szóval vagy provokálni akarsz, vagy pedig iszonyat sz@r a szövegértési kompetenciád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!