Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó, ha van gyereked? Mi...

Miért jó, ha van gyereked? Mikor jött meg a vágyad, hogy anya szeretnél lenni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyén hangzik, de mostanában sokat gondolkodom azon, hogy sokan mondják, a terhesség és a szülés mennyi egészségügyi problémákat okozHAT, hogy megrongálja a női testet, stb.

Ez titeket nem szokott eltántorítani a gyerekvállalástól?

2023. júl. 27. 14:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%

Két gyerekem van.

Az elsőre szinte már kamaszkoromtol vágytam.23 éves voltam amikor szultem

A második gyerekemet tavaly áprilisban szultem,32 évesen.

Nekem nem lett semmilyen problémám a testemmel...egy két csík a hason, lógó mell persze megvan de semmi extra...ráadásul vékonyabb vágyik most mint a terhességem előtt voltam

2023. júl. 27. 14:31
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
*vagyok
2023. júl. 27. 14:31
 3/21 anonim ***** válasza:
69%
Sosem akartam anya lenni. 48F
2023. júl. 27. 15:28
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

Van gyerekem, nem jó, hogy van, soha nem is akartam.

Az, hogy tönkrement a testem a legkisebb rossz

2023. júl. 27. 15:33
 5/21 A kérdező kommentje:

Gondolom elolvastad a kérdésemet, ANYÁKNAK, azaz NŐKNEK szólt.

Akkor mit keresel ebben a kategóriában? 😅😂

2023. júl. 27. 15:36
 6/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem mindenki fosik ettől, kérdező.
2023. júl. 27. 15:37
 7/21 anonim ***** válasza:
69%

Szeretem.Csodálom a fejlődését, bár néha közben az agyamra megy és kiakaszt.Csodálom ahogy személyiséggé fejlődik egyre jobban, miközben valahol sajnálom (nyilván nem beteg mód) hogy elvesztette már azt a kis babásságát, hogy már egész más vélemény van olykor dolgokról meg ilyenek.Nekem ezért jó.Szerettem volna ezt látni és megtapasztalni és most tapasztalom.

Igen, valamennyivel másabb lett a testem. Mondjuk rajtam maradt pár kg. Viszont én már lassan a változókor küszöbéhez érek és nálunk olyankor mindenki hízni kezd.Úgyhogy nagy katasztrófa nem történt.:D

2023. júl. 27. 16:00
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
30 elmúltam, de nem jött meg se a vágy, se a kedv.
2023. júl. 27. 16:04
 9/21 anonim ***** válasza:
51%

Jó nagy felelősség, de mégis így érzem teljesnek az életemet és azóta nincs időm depresszióra, sem semmire, soha nem unatkozom.:XD

Mindig van feladat, mindig van szolgálat és önzetlen szeretet.

Magány sosem.

Egyedül jövünk a világra és egyedül halunk meg, de egy embert hagyni magunk után, magunkból - na ennél nagyobb csoda nem születhet két ember találkozásából.

A vágyam akkor jött meg, amikor találkoztam azzal, akit alkalmasnak találtam apának és amikor rájöttem 40 felett, hogy már nem várhatok tovább vagy soha nem leszek anya és azt viszont tuti mindig bántam volna, mert rengeteg dologból kimaradtam volna és az egómból is sikerült lefaragnom.

Elképesztő jellemcsiszoló az anyaság!

Megtanít lemondani, megtanít igazán szeretni és önmagad elé másokat helyezni.

A női test megrongálódása nálam nem volt szempont, mivel idővel úgyis mindenki megcsúnyul és megöregszik...

2023. júl. 27. 16:29
 10/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen megfogalmaztad! :D

Az anyaság valóban egy személyiségmódodító és egy tanító dolog, én is várom, hogy megtapasztalhassam, milyen. :)

2023. júl. 27. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!