Minden gyereknek 12 éveskorában jár le a személyigazolványa, lehet a lejárati dátum előtt csináltatni újat?
Ha tudnám, képen beraknám ide az emailt amit a 1818 chat-en irt a dolgozó. A telefonhívást sajnos nem tudom.
Vagy most avval jössz, hogy biztos a portás írta, mert nem kértem külön egy hozzáértőt én hülye? 😃
Az asszonysutyorgó posztba betettem a képet, ha az adminok jóváhagyják, akkor ott megnézheted!
Egyébként nem, nem felejtettem el megmondani, hogy 12 éves lesz a gyermek. Sőt, még a születési és a jelenlegi szig kiallítási dátumát is bediktáltam telefonban.
Nyilván az információs nézte be, nem gondolt arra, hogy 12 évnél van egy ilyen szerencsétlen limit, és csak az alapszabályt vette figyelembe.
És végülis abból a szempontból igaza volt, hogy csináltathatsz már új igazolványt, csak semmire nem mész vele, mert ugyanaddig lesz érvényes, mint a régi. Ami azért egy lényeges részlet...
Az ügyintézönek mondtad hogy 12 éves lesz gyereked? Mert ha igen ő nézte be az infót ha meg te nem mondtad akkor meg ne mond hogy ügyintéző a buta .
Mi külföldön élünk a lányomnak tavaly csináltatunk a követségen új személyit de időpontot csak szülinapja utáni hónapra kaptunk akkor mondta az ügyintéző hogy nem baj hogy le járt mert így hosszabb ideig érvényes lesz az új mert lányom akkor már 12 éves lett.
Tegnap kaptam meg a panaszlevelemre a hivatalos választ, amiben csatoltam a beszélgetést is, és elismerték, hogy az 1818 chat ügyintézője hibázott, mert félretájékoztatott.
Végülis egy sablon levél, de elismerik benne, hogy valóban nem én voltam az értetlen, ahogy itt is próbáljátok elhitetni velem többen, hanem valóban dilettáns ember dolgozik egy ilyen helyen.
Szép napot mindenkinek! :)
"....hanem valóban dilettáns ember dolgozik egy ilyen helyen."
Gratulálok, biztosan jó érzés, hogy te tökéletes vagy és soha de soha nem hibázol a munkadban és úgy egyáltalán az életedben. 👏👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!