Mikor szültél a ciklushosszodhoz képest?(Bővebben lent.)
Légyszi, ne nézzetek hülyének, tudom, hogy biológiailag nincs összefüggés, egyszerűen kíváncsi vagyok a véletlenekre. Szóval az a kérdés, hogy rövid ciklussal a terhességed is "rövidebb" volt-e, hosszúnál pedig "hosszú" vagy nem.
A szavazásnál rövid ciklus alatt a 28 napnál rövidebb ciklust, hosszú alatt a 28 napnál hosszabb ciklust értem. Mivel az élet során változhat a ciklushossz, a terhességed előttit vedd figyelembe. Ha több gyereked van, akkor az 1.gyerek szerint szavazz, kivéve, ha nem emlékszel az akkori ciklusodra. Akkor válassz olyat, amelyikre emlékszel😁
Elnézést kérek a program császárosoktól, de most kérlek, ti ne jelöljetek, csak az utolsó lehetőséget, ha szeretnétek 😊
Köszönöm, ha válaszolsz.
28 napos ciklusaim vannak,mindket gyerekemet a kiirt nap után szultem.
Lanyomat öt nappal utana,fiamat három nappal utana.
Nagyon rövid ciklussal is nagyon későn szültem.
21-23 napos
Nem módosított terminussal
41+1 ( módosítva ez 41+5)
40+2 ( módosítva 40+4)
Most még nem szültem meg
De ikrekkel is 37+3 vagyok màr..
32-33 napos ciklussal szültem 38+4-en.
Szülés után 8 héttel megjött (iszsz mellett) és be is állt 32 napra.
2. gyerekig így is jött, ő 38+0-ra született.
Az ő születése után 5 hónappal jött meg és napra pontos tankkönyvi ciklusom lett (3+ évig szoptattam mellette).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!