Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Köteles vagyok-e a programokra...

Köteles vagyok-e a programokra mindent én biztosítani?

Figyelt kérdés

Kislányom édesapjával rettentő rossz a viszonyunk. Pl a gyerektartáson kívűl soha nem kap semmit a lányom. Vett neki egy koronát azt sem hozhatta haza hiába szerette volna a kislányom.

Hétvégén strandra tervezi vinni. Köteles vagyok-e én biztosítani ehhez törölközőt ,fürdőruhát játékot??

2023. júl. 12. 07:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%

Az rendben vagyhogy kerted,kozosen vasaroljatok.

De alapbol nincs otthon törölköző meg fürdőruha?

Ezt valahogy nehezen akarom elhinni..

2023. júl. 12. 07:51
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem kötelező. De ilyen alapon bármilyen ruhát az apja vegyen, amikor elviszi? Ha nem, akkor meztelenül engeded el? A volt férjeden akarsz bosszút állni, de a gyerekeden csattan...
2023. júl. 12. 08:01
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Én megértelek, tényleg, mert hiszek abban, hogy 2 szülő teljesen egyenlő, és mindkettő találja fel magát - gondolom az apának is van otthon törölközője, táskája, stb, nálunk a nagyszülők is direkt vettek "strandolós csomagot" a gyerekeknek, hogy ne nekem kelljen mindig csomagolni, a nagybátyjuk is úgy vitte magával a fiaimat, hogy elfelejtett vinni mindent, és helyben vásárolt nekik, amit kellett, tehát nem kell ekézni a kérdezőt, egy értelmes felnőtt ember ezt megoldaná.

De ha a te konkrét helyzetedet nézem, akkor belemenni ebbe a játszmába nem lenne értelme, mert az apjának ezek szerint ennyire nem fontos a kislány, tetszik vagy sem. Ha azt akarnám, hogy legalább a lány jól érezze magát, akkor csomagolnék neki cuccot, és nem tenném szóvá. Van az a pont, ahol elengeded az elveidet, ez is az.

2023. júl. 12. 08:05
 14/31 anonim ***** válasza:
39%

Ha már van egy gyereked, miért nem nőlsz fel?!

Most komolyan egy nyamvadt bikinin és egy törölközőn hisztizel?!

Ennyi erővel ha megy az apjához, akkor ne adj rá se bugyit, se zoknit, vegyen neki az apja, hamár vele van. 🤦‍♀️

Itt a legnagyobb baj a te fejedben van.

Te nem tudod elfogadni, hogy apuka is része maradt a gyerek életének.

Senki mással nem cseszel ki, csak a gyerekkel. Addig szórakozol, megutáltatod magad vele.

2023. júl. 12. 08:05
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
Csóri gyereket sajnálom. Annyira kicsinyes viselkedés. És azt hiszed, mert szerinted nem hallja, akkor nem is érzékel semmit? Nem lenne egyszerűbb mindenkinek, ha az egyikőtök, aki akár te is lehetnél... Egyszerűen felülemelkedik az okán annak, amiért ti elváltatok és a gyerek miatt megpróbáltok együttműködni? Biztos, hogy rohadt nehéz, mi nem is ismerjük az okokat. De a gyereked miatt nem tudnál önzetlen lenni?? Hidd el, hogy az apja is észrevenné, hogy ő milyen hülyén viselkedik az olyan pitiáner húzásokkal, mint a koronás sztori. Biztos , hogy nem változnak a dolgok egyik napról a másikra, de legalább tiszta lelkiismerettel mondhatnád, hogy nem rajtad múlt, ha nem sikerül rendezni a kettőtök közötti nézeteltéréseket.
2023. júl. 12. 08:06
 16/31 anonim ***** válasza:
56%
Es lepontoz mindenkit aki nem az o lelki világát tanogatja 🤣🤣🤣
2023. júl. 12. 08:24
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, bármilyen rohadt nehéz, vagy próbáld meg megbeszélni a férjeddel újra és újra, hátha egyszer sikerül felfognia, vagy fordulj a bírósághoz és kérj több gyerektartást, vagy nyeld le a dolgot. Hiába hiszed azt, hogy nem érzékel belőle a gyerek semmit, akkor is érzi. Tudom, mert én is két játszmázó szülő szorultam gyerekként, és bizton állíthatom, hogy ha sokszor nem is fogtam fel, mi zajlik pontosan (ehhez tényleg fel kellett nőnöm), azt akkor is pontosan tudtam, hogy valami nincs rendben, és hogy az a valami miattam nincs rendben.

Fürdőruhát, törölközőt, naptejet mindenképp tegyél el (esetleg biztonsági felszerelést, nem tudom, mennyire kell neki mondjuk karúszó pl.), nehogy az legyen vége, hogy nem viszi el inkább strandra, vagy hagyja, hogy leégjen. Ha mást nem akarsz, ne tegyél el, egy strandlabdát mondjuk csak tud venni. Ha mégsem, akkor legközelebb azt is adj. Legalább te legyél okos, ha már az ex nem az.

2023. júl. 12. 08:25
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a beiskoláztatás teljesen jogos lenne, hogy ketten álljátok de dupla adag fürdőruha teljesen felesleges lenne.
2023. júl. 12. 08:28
 19/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem, de ő se köteles strandra vinni. Max nem viszi sehova.

Ezzel a viselkedéssel nem fogod rákényszeríteni, hogy vegyen cuccokat a gyereknek.

2023. júl. 12. 08:39
 20/31 anonim ***** válasza:
95%
Miután egy ekkora gyereknél örülni kell, ha nem növi ki a fürdőruhát a szezon vége előtt, tök fölösleges szerintem kettő belőle, egyszerűen pazarlás. Törölköző viszont fogyóeszköz, merem remélni, hogy van neki az apjánál is külön.
2023. júl. 12. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!