Másnál is jellemző, hogy kiskamasz gyermeke már nem akar eljönni olyan családi programokra amiket nemrég még nagyon élvezett?
Igen. :)
Ezzel érezteti, hogy ő már nem gyerek, aki családi programokra jár, mert az ciki (a haverok előtt).
Nyugi, ki fogja nőni. Esetleg segít, ha viszitek a legjobb haverját is, vagy ha van benne "felnőttes" program, pl. kalandpark, bowling, vagy amit ő választ.
Én még 19 évesen is ilyen vagyok :D
Persze olykor nem jó kedvemből, pl. Szüleim kiakarnak menni testvéremhez Németországba, de én közöltem, hogy nem. Dolgozok, tanulok egyszerre, a szabadságaimat meg kell hagyni a vizsga napokra, meg akkor az iskolámról is lemaradok (levelezős főiskola)
Most lehet lefújolni meg minden.
Az ízlésem is teljesen más mint szüleimé. Én: Múzeum, kiállítások,város nézés,túra, várak,kirándulás,v (lovas/állatos)programok amik a kedvenceim.
Szüleim: Étterem,beszélgetések, borozgatás stb stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!