Terhesség alatt tényleg nem ajánlott még csak meg sem fogni a nyers húst? Ezt most nemrég olvastam itt az oldalon, és nem tudom, jól értelmeztem-e.
Az odáig oké, hogy nem eszünk nyers húst (amúgy sem szoktam), de nem vághatok fel két csirkemellet, hogy kirántsam ebédre a családnak? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy minden terhes nő és családja hirtelen áttér vegetáriánus életmódra vagy elkezdenek étterembe járni...
Vagy ez is csak egy tipikus túlaggódás lenne?
Az első terhességem alatt nem is hallottam ilyenről, csomószor vágtam fel húst. Most is hetente legalább egyszer. De vagy ellenőrzött helyről van a hús, vagy saját vágás, tehát csak nem lehet gond.
Amúgy az bőrön keresztül szívódik fel?
Komolyan úgy érzem, hogy le vagyok maradva, pedig általában tisztában vagyok a dolgokkal, sokat olvasok utána, de ebbe eddig még nem futottam bele...
Kérdező: moss alaposan kezet, és ne csöpögtesd a konyhában szanaszét a húslevet. Ha normális ember vagy (miért ne lennél az?), akkor eddig is így csináltad :)
Ennyi erővel ne is vásároljon szerencsétlen, mert a nyers, mosatlan zöldségen és gyümölcsön ugyanúgy ott lehet.
Köszi mindenkinek!
Akkor megnyugodtam, hogy eddig is normálisan csináltam a dolgokat :)
Térjünk át a fényevésre, ez jó :D
Akkor a zöldséget természetesen továbbra is mossuk, a nyers húst meg természetesen továbbra sem nyalogatjuk :D
Feldobtátok az estémet, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!