Köteles vagyok-e a programokra mindent én biztosítani?
Kislányom édesapjával rettentő rossz a viszonyunk. Pl a gyerektartáson kívűl soha nem kap semmit a lányom. Vett neki egy koronát azt sem hozhatta haza hiába szerette volna a kislányom.
Hétvégén strandra tervezi vinni. Köteles vagyok-e én biztosítani ehhez törölközőt ,fürdőruhát játékot??
Mi az elképzelésed? Az apjánál is legyen párhuzamos ruhatára?
Nem csomagolod neki a kis hátitáskájába a törölközőjét, két fürdőruhát, ha váltani kell, saját kis tasakot tusfürdővel, napozókrémmel, fésűvel?
Milyen anya vagy te?!
Úgy akarod útnak indítani, mint egy “hajléktalant”?
Miért akarsz kibabrálni a gyerekeddel? Miért nem hagyod, hogy harmonikus kapcsolatban töltse az időt az apjával?
Tudod mi jönne le ebből? Hogy te még arra sem vagy képes, hogy a gyerekkel küldd a saját holmiját.
Szép gondoskodás, mondhatom.
Az ő viselkedése nem ad zöld lámpát neked arra, hogy így viselkedj. Le kellene tenni ezt a gyerekes bosszút, örülni neki, hogy elviszi a gyereket strandra. Szerencsétlen gyerekedet nem sajnálod? Mit élhet át, miket hallgathat tőled?
Tedd rendbe a lelkedet mielőbb.
A gyerek nem hall tőlem semmit. Én alapjaraton nem szoktam őt szidni. Nyilván magamban megvan a véleményem a viselkedéséről.
Pl iskolába megy. Kértem közösen vegyük meg a beiskolázáshoz a cuccokat. Ebben sem hajlandó részt venni. Örüljek hogy elviszi a lányomat?? Várjuk ki egyáltalán mert olyan szegény sosem volt hogy ígérni ne tudjon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!