A párommal ma volt egy érdekes beszélgetünk. Ti bevállalnátok? (terhesség)
Szóval, a helyzet az, hogy 2011. nyarára összegyűlne annyi pénzünk, hogy tudnánk saját lakást venni. Sokat beszélünk a terhességről, kisbabákról. A párom oda van a gyerekekért és én is imádom őket. Egyik ismerősünk nem rég szült, és állandóan náluk vagyunk "babázni", amit mindketten élvezünk. A párom még a picit hiszti közbe is imádja ringatni, altatni, stb.
Szóval a lényeg az, a párom azt a kijelentést tette épp az imént, mikor vacsoráztunk, hogyha sikerül megvenni a lakást, utána bevállalná a babát. Eltudnánk tartani, de még nagyon fiatalok vagyunk. Ő 21 éves én pedig 18. :)
Ti mit tennétek? Ja és rákéredeztem, hogy ezt vegyem jövő nyárra célzásnak? Erre pedig igent mondott. :)
Mit gondoltok erről?
Szerintem ne vállaljátok be. Még mindketten "gyerekek" vagytok. Onnantól kezdve nincs semmilyen spontán program, folyton vigyázni kell a kicsire. Minden más lesz. Inkább tanuljatok tovább, csináljátok azt, amihez kedvetek van, éljétek ki magatokat.
Ráér még a gyerek...
Aki azt mondta hogy vállaljátok be, az mind le lett pontozva.. De miért is??
1. voltam
Szia, ha megtehetném én is fiatalon szülnék. Nem 19 évesen, de 22-23 körül. A párom nem hagy el attól nem tartok, viszont hiába jár orvosira és hiába végzem el addigra az egyetemet nem lesz rá pénz, hogy felneveljünk 1-2 gyereket ne is beszélve arról, hogy mi 3-4 gyereket szeretnénk. De hova? Albérletbe csak nem....Néha emiatt szomorú vagyok, mert fiatal anyuka szeretnék lenni, de nem valószínű, hogy 25 előtt be tudjuk vállalni a gyereket. Annyira irigylem azokat akik megengedhetik maguknak...egy fiatal anyuka szerintem nagy ajándék, ha kellően felkészült az anyaságra...
sok sikert és majd jó babavárást:)
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!