Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Kiloptunk egy 2000Ft os...

"Kiloptunk egy 2000Ft os gyerek hálóruhát,mi lenne a helyes cselekedet?

Figyelt kérdés

Kisfiam (2eves) valahogy lehuzott egy pizsamat a gyerek reszlegrol es a bavakocsiba eszre se vettem

Van rajta csipogo

Nem csipogott be

Sajnos mar csak itthon vettem eszre

Mit tegyek?

2023. júl. 11. 19:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert eleve ilyen biztonsági őrnek Napóleon komplexusosok mennek, és ilyenkor örülnek, hogy kicsit tudják játszani a nagy bűnüldözőt.
2023. júl. 12. 09:45
 22/27 anonim ***** válasza:
81%
Én visszavinném, de a férjem vagy apósom társaságában. Egyrészt lelki támogatásnak, ha mégis szemetek lennének, másrészt meg valahogy magányos nővel inkább hajlamosak szemétkedni szerintem.
2023. júl. 12. 12:12
 23/27 anonim ***** válasza:
80%
Ne vidd vissza. Akár megfelelő mágnessel, akár fogóval letudod szedni a csipogót.
2023. júl. 12. 14:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi a pepcoba vásároltunk egyszer és lehúzták, kifizettük de nem vették le a csipogot, otthon kiszedtük. (utolsó voltam)
2023. júl. 12. 14:08
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

Eladó vagyok, én visszavinném. Nálunk is van kamera, mi vissza is tudjuk nézni és használjuk is rendszeresen például ha valaki elhagy valamit akkor is visszanézzük neki hogy megvolt-e még mikor kiment stb.

Mi szerintem rendesek vagyunk, sose gyanusítanánk meg senkit ilyennel. Aki lopni akar az nem viszi vissza. Aki vissza viszi az nem akarta ellopni hogy 1x aludhasson benne és utána cikis helyzetbe hozza magát a visszavitellel...nem logikus.

Gyerekekkel előfordul az ilyen eset.

Boltnak se mindegy a hiány, az eladónak múlhat rajta pénze.

Biztosan nem tartanám meg. Ha nem hisznek neked vagy megvádolnak nézesd meg velük a kamerát, de én bízom benne hogy kedvesek.

2023. júl. 12. 14:10
 26/27 anonim ***** válasza:
48%
A csipogot le lehet szedni úgy is hogy bemész egy boltba és megmondod hogy nem szedték le ott ahol vetted. Persze nem mindenki elég magabiztos ehhez. Amúgy teljesen felesleges visszavinned, az sztem nagyon probléma hogy Bangladesben gyártják 2 Ft-ért napi 16 órában 8 éves gyerekekkel. SZERINTEM. 😃
2023. júl. 13. 04:46
 27/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Eszembe jutott a kérdésem

Végul a tortenetnek az lett a vege hogy párom leszedte a csipogót,a ruhat vegul megkapta a keresztlányom aki nagyon boldog volt 😄

A gyerekre pedig azota extran figyelunk,nem e akad a kezebe valami 😄

2023. aug. 13. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!