"Kiloptunk egy 2000Ft os gyerek hálóruhát,mi lenne a helyes cselekedet?
Figyelt kérdés
Kisfiam (2eves) valahogy lehuzott egy pizsamat a gyerek reszlegrol es a bavakocsiba eszre se vettem
Van rajta csipogo
Nem csipogott be
Sajnos mar csak itthon vettem eszre
Mit tegyek?
2023. júl. 11. 19:47
1/27 anonim válasza:
Vidd vissza, mert a kamerák vették.
2/27 anonim válasza:
Érdekes lehetsz, higy nem veszed eszre, hogy egy gyerekruhát begyűr a gyerek a babakocsiba.
3/27 anonim válasza:
Visszavinnem semmi gond nem
lesz belole elmondod es megfogjak koszonni. Nincs benne semmi ciki!
4/27 anonim válasza:
Visszaviszem, elmondom hogy mi volt, és ennyi
5/27 anonim válasza:
Én is vissza vinném és elnézést kérnék.
6/27 anonim válasza:
Biztos vissza vinném.megha a fiam is csinálná,teljesen veletlenul,2000 forintert nem b@sznam el a becsuletem
7/27 A kérdező kommentje:
Kifele nem csipogott de attol felek ha visszaviszem befele becsipog es azthiszik loptam csak azert mondom hogy visszahoztam mert hirtelen bepanikoltam es ezzel takarózok hirtelen
Egyebkent a csipogo hogy hogy nem csipogott be?
2023. júl. 11. 21:44
8/27 anonim válasza:
Hát én biztos nem vinném vissza. Eladnám ha mi nem tudjuk használni. Mindig jól jön a plusz pénz.
9/27 A kérdező kommentje:
Hihetetlen de pont a meretem sikerult elhozni
Nagyon vekony vagyok es alacsony igy a 158 as gyerek meret igazabol jo ram
2023. júl. 11. 22:00
10/27 anonim válasza:
Amikor hasonlóan jártunk, én nem vittem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!