"Kiloptunk egy 2000Ft os gyerek hálóruhát,mi lenne a helyes cselekedet?
Kisfiam (2eves) valahogy lehuzott egy pizsamat a gyerek reszlegrol es a bavakocsiba eszre se vettem
Van rajta csipogo
Nem csipogott be
Sajnos mar csak itthon vettem eszre
Mit tegyek?
Elsonek :
Ez " a kamerak vettek" , ez nem igy mukodik. Igen, a kamera megy egesz nap, 24 oraban, es HA van valami, pl. rendorsegi feljelentes AKKOR visszanezik.
Vagy te azt kepzelted, hogy valaki az ev minden napjan 24 oraban ott ul valami keperny elott, es figyeli, ki lop a Pepcoban ? 🤦🏻♀️
Kerdezo, Mo.-n, ne, ne vidd vissza. Mert azt hiszik direkt loptad el, de mivel rajta van a jelzo nem tudtad hasznalni.
Hidd el, senkit nem erdekel, es nem a 2000 forintos ruhatol csodol be a ceg.
11
Pont ettől félek amit leírtál sajnos
Szerintem hordani nem tudod. Marha nehéz leszedni a csipogót, úgy meg elég kényelmetlen lehet aludni.
Én jártam úgy, hogy befelé nem csipogtam, kifelé meg igen, pedig semmit nem loptam. Baromi szemetek voltak. Rendőrt akartak hívni. Hiába mondtam, hogy nézzük vissza a kamerát, jól látható, hogy nem is jártam azon a részen, amerre a "lopott" termék van, de nem voltak hajlandók. Csak játszották a nagyvonalút, hogy elég nekik, ha kifizetem. Közöltem, hogy azt várhatják, már egyszer kifizettem, többet nem fogom. (Előző nap vettem egy másik üzletükben.)
Szerintem, ha nem ismered a helyet, inkább ne vidd vissza. Ki tudja, mennyire jóindulatúak.
Én visszavinném. Lehet, hogy bunkók lesznek (mondjuk láttak ők már durvábbat is szerintem gyerektől), de a lelki nyugalmam fontosabb lenne. Te is pörögsz rajta, szóval nem tudod egy legyintéssel elintézni.
Mi a tescóban jártunk így, a lányom egy parfümöt csempészett ki hasonló módon, az se csipogott be. Visszavittük, a biztiőr tartott egy prédikációt a gyereknek (nem durvát, meg amúgy is látszott rajta, hogy alig bírja visszafojtani a röhögést), nekem megköszönte az együttműködést, és ennyi volt.
De nem tudom felfogni h ha visszaviszi valaki az árut, hogy gondolhatják h szándékosan vitte el??
Hol itt a logika??
Én körberöhögném azt az arcoskodó eladót, aki belémköt, amiért visszaviszek valamit egy ilyen "baleset" után. Ha direkt lopom el és simán kisétálok vele, akkor mégis miért vinném vissza? :D
Szóval én pont nem az a típus vagyok, aki megijed egy idióta eladótól, aki fenyegetőzik, örüljön, hogy visszahoztam. Mellesleg ha nagyobb üzletlánc, akkor annak is örüljenek, hogy rávilágítottam, hogy rés van a pajzson, nem minden csipogójuk működik! Az én lelkiismeretem teljességgel nyugodt lenne és visszavinném. Szerintem a gyereknek is ezzel mutatsz példát, de kinek mi...
#18!Logikát sok helyen hiába keresel. Én azt is megkérdeztem a nagyokostól, hogy szerinte miért pont a legolcsóbb, noname terméket loptam el, amikor ugyanolyan feltételekkel ott vannak mellette a sokkal drágább minőségi termékek is?🤣
Eladó voltam egy ilyen üzletben. (szűk sorok, roskadásig rakott akasztók)
Volt hogy nekem is hoztak vissza így árut.
Egyébkén kb hetente előfordul.
Hálásan megköszöntem a becsületes vásárlónak. Adtam nekik a pultról egy kis ajándékot (buborékfújót).
Mint kereskedő, én sem értem hogy miért gyanusítják lopással azt aki visszahoz egy ilyen terméket🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!