Hagyományos kézzel írható babakonyvem van,amibe ragasztani kell a képeket.Van valami esztétikus módja ennek a ragasztásnak,vagy csak a cellux?Nem gagyi ez a típus? Vagy modernebb már a szerkesztett babakonyv?
Nekem is kézzel írott van. Legalábbis folyamatban. Szerintem tök aranyos. Vannak ilyen 13 ezresek is, na hát én annyit nem voltam hajlandó kiadni. 2ezer valahányszázért vettem egyet.
A kislányom fogja olvasni nem más.
Kétoldalú ragasztó vagy ragasztó stift.
Hasznos dolgokat írtatok, köszi:)
A családban volt olyan anyuka,aki fotokonyvet csináltatott a gyerek első évéről,elég fullos volt, csak belegondoltam,hogy én meg itt ragaszthatok, kézzel írogatok.Ez is babakonyv is 3000 forint körül volt.
Sztem is. Lehet kapni szép ragasztószalagokat meg néznék scrapbook ötleteket. Vagy van egy filofaxos csoport is, onnan is lehetne ötleteket meríteni. Igaz, nem emlékkönyv, de szép megoldások vannak.
Naplózható is, nagyon jó hobbi, sajnos nekem nincs időm rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!