Hány doboz Magnesii Citrici írható fel egy receptre?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 21:51
1/5 anonim válasza:
1 havi adag. Tehát ha pl. napi 1-et kell szedned akkor 3 doboz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam, de nekem nincs meghatározva, hogy mennyit szedjek. Ha 3x1-el számolom, akkor 10 doboz. Ennyi mehet egy receptre ? Háziorvossal akarom kiíratni, az orvosom nem hajlandó kiírni.
2014. febr. 11. 21:58
3/5 piroska és a farkas válasza:
hogyhogy nem hajlandó kiírni? nem tartja indokoltnak? egyébként nekem nap 4-et kell szednem, így is kiírják az egy havi, azaz 12 dobozt.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert gyökér :) Az az indok, hogy ők 10 éve nem javasolják, mert nem jó, illetve csak a gyereket hízlalja. Ő béreset javasol, ami halottnak a csók. Első babámmal is ezt szedtem, most is ezt szedem ha kell recept nélkül.
2014. febr. 11. 22:33
5/5 anonim válasza:
Nekem is 10-et írtak egy receptre, meg is lepődtem, amikor adta a gyógyszertáros, mert elég nagy dobozban van, és azt hittem csak 1 dobozt kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!