Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi fél doboz cigi sok?...

Napi fél doboz cigi sok? Mennyit árthat vele egy kismama a babának? 20 hetes

Figyelt kérdés
Barátnőm ennyit szív , azt mondja nem bírja letenni mert kívánja. Hogy segíthetném a leszokását? Milyen ötleteket adhatok neki?
2012. ápr. 21. 16:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%

napi fél szál is árt.

ötletek?

beteg babát akar,? ha igen akkor szívja csak, ha ennyit ér a babája egészsége..

2012. ápr. 21. 16:32
 2/25 anonim ***** válasza:
71%

tedd az égő cigit fordítva a szájába

Sógornőm is cigizett terhessége alatt a 6 éves gyerek még most sem tud beszélni, a kisfiúnak épp csak ennyi baja lett, döntse el mindenki, hogy mennyire káros a cigi

A dohányzó kismamák fel sem fogják, hogy mekkora kárt tudnak okozni a babának.

2012. ápr. 21. 16:33
 3/25 anonim ***** válasza:
60%
Édes Drága Jó Istenem, miért van ennyi fogyatékos a világban??!
 4/25 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sok. Az 9-10 szál naponta. Addig viszont, míg ő nem dönti el, hogy lerakja, addig nem tudsz mit csinálni. Ez csak az ő akaraterején múlik. :(
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
Mutass neki képeket : [link]
2012. ápr. 21. 16:34
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

Épp ma írtam egy 26hetes kismamának is:

Az én főnöknőm is ugyanúgy cigizett végig a terhessége alatt, mint előtte, most 2 éves a kisfia és akkora, mint az egy évesek. Szoptatott több hónapig, a cigit akkor sem tette le.

A cigi miatt nem fejlődik rendesen a gyerkőc.

Megéri a rizikó?? Szerintem nem!!

2012. ápr. 21. 16:36
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

Szia. Én is erős dohányos voltam terhesség előtt, napi másfél-2 dobozzal simán elment. Én rágóval pótoltam, meg nyalókával( bár tudom ez ostobán hangzik).Meg amikor már muszáj volt, akkor egy gyümölcs :D De mindig igyekeztem arra gondolni, hogy egy cigi, egy százalék esély arra, hogy a babám ne legyen egészséges. Magyarázd ez ezt neki is, mert a dohányzás terhesség alatt elég veszélyes dolog!

Boldog babavárást neki, és sok sikert!

2012. ápr. 21. 16:37
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

unokatesóm 11 éves fiú, édesanyja dohányzásának köszönhetően

kiskorától kezdve furán veszi a levegőt, annyira gyenge az immunja, hogy nemrég egy sima torokgyulladásba kishíján meghalt, 3 hétig volt emiatt kórházban

mindez a dohányzás miatt, mert nem bírta letenni egész terhessége alatt..

és unokatesómnak mai napig nem jut el a tudatáig miért ennyire beteges a kisfia..

9/25 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, ezért szeretnék segíteni neki.
 10/25 A kérdező kommentje:

De ha most sikerültne leszoktatni akkor lehetséges ,hogy semmi baja nem lesz a babának? Vagy már késő?

A rágóval nyalókával leszokó válaszoló,meddig volt nehéz cigi nélkül? Csak mert ha addig mellette vagyok és én is próbálom elterelni a gondolatait akkor könnyebb lenne neki ,nem?

2012. ápr. 21. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!