Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismama vagyok, és...

30 hetes kismama vagyok, és aggódom! Mitől lehet ez?Most kezeltem ki a hüvelygombámat(2 doboz Candibene, és 1 doboz Canesten Kombi mire elmúlt) nagy nehezen, persze orvos tanácsára...

Figyelt kérdés

3 napja már befejeztem a kúrát, és tegnap a folyásomban vércsíkok voltak, rögtön felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy szerinte nincs gond, de ha nem múlik menjek el. Tegnap este is olyan rózsaszínes volt a wc-papír pisilés után (de folt nem volt a bugyimba egyszer sem), éjjel szerencsére semmi, meg bízom abban, hogy már minden rendben van. Mással is volt már ilyen a várandóssága alatt, vagy a sok hüvelytabletta marhatta fel a hüvelyem falát? A picikém rendesen mozog, mint eddig.

Köszi a válaszokat!

2008. nov. 4. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen! 7 hetes voltam, majdnem szívbajt kaptam, mert azt hittem, épp vetélek :( Aztán kiderült, hogy csak a hüvelykúp felmarta a hüvelyemet :( Kijött egy kis vér 1-2 napig, aztán elmúlt.

35 hetes km.

2008. nov. 4. 08:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnyugodtam, most is minden ok:)

Boldog heteket:)

2008. nov. 4. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

ugyanigy voltam ,mint te.a 3.canrstenkúp után véres volt a wc papir...én is nagyon bepánikoltam, de a dokim nekem is azt mondta ,mint neked...azóta nincs semmi vér, pedig már 4 hét telt el.

2008. nov. 4. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!