Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olajban sütés közben tartanál...

Olajban sütés közben tartanál a kezedben babát?

Figyelt kérdés
Édesanyámmal tegnap összekaptunk ezen. Készítettem a 7 hónapos gyereknek a tápszert, közben az ágyban sírt. Erre rántott szelet sütés közben oda akarta vinni a tűzhelyhez. Szépen megkértem, hogy ne vigye oda. Erre elkezdte mondani, hogy jaj minket is odavitt, és semmi bajunk nem lett. Itt már erőteljesebben mondtam, hogy jó, de akkor se vigye oda. Persze megsértődött rajta. Sokadjára van gyereknevelésben nézeteltérésünk, így érdekelne idegenek véleménye.

#nézeteltérés #Túlféltés?
2023. júl. 9. 17:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

Együtt élsz az anyáddal? Akkor nem ez az egyetlen probléma!

Amúgy ezt a kérdést mért nem tudod eldönteni saját jogkörödben, idegenek segítsége nélkül? Ha azt a választ adjuk, hogy nincs ezzel baj, akkor ezentúl gyerekkel sütsz rántotthúst?

2023. júl. 9. 19:05
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
6vagyok. Igen, (szerencsére) sokan el sem tudják képzelni, milyen. Mert max egy két kis pöttyük volt tőle. De amikor szó szerint egy tenyérnyi hólyag van és "leolvadt" a bőr itt ott, mint a viasz (tényleg olyan látvány 🙄, amig elértem a csapig (3 lépés) láttam ahogy jön le... Gusztustalan) mekkora fájdalom. Én bírom a fájdalmat, de majd' bepisiltem úgy fájt. Utána kórház, kötéscserék, antibiotikum, fájdalomcsillapítók. Egy kisgyerekre így rámegy az szinte tuti, hogy égésplasztika lesz a vége. Ezt semmi pénzért nem kockáztatnám azzal, hogy odaviszem a gyereket. Valószínűleg nem lesz baj, de ha igen ...
2023. júl. 9. 19:10
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

A 7 éves lányom nem jön ki a konyhába,míg olajban sütök, basszus. Nemhogy egy baba.

Még én is elugrok néha a fröcsögő olaj elől XD..M

2023. júl. 9. 19:23
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem..meg a 9 evest is elkuldom a serpenyo kozelebol.folegbha nagyon pattog az olaj.
2023. júl. 9. 19:28
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

Ha a tűzhely be van kapcsolva, nem mehet oda. Magára ránthat bármit, olajat, vizet, levest....

Nekem is esett vissza kaja az olajba ami a hasamra fröccsent mert úgy kell olajban sütni ugye, hogy haspólóban van az ember, és igaz csak 5 csepp volt de hónapokig megmaradt a nyoma és sokáig fájt.

2023. júl. 9. 20:14
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
A tűzhelynek a közelébe se vinném!
2023. júl. 9. 20:16
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Még a 4 éves lányomat sem engedem olyankor a tűzhelyhez.
2023. júl. 9. 20:58
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
Én szkafanderben közelítem meg kábé a serpenyőt, ha olajban sütök, a rám fröccsenő olajtól nincs rosszabb, mellesleg krvára fáj is.
2023. júl. 9. 21:10
 19/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy ilyen válaszok jönnek, mert ez a normális. Csak érdekelt, hogy ha valaki mégis tesz ilyet, akkor milyen gondolatból.

Kedves 11-es nem èlek együtt anyàmékkal. De havonta ( vagy sűrűbben) látni akarják az unokájukat, és minden alkalommal tesz valami megjegyzést, hogy szerinte mit nem csinálok jól. Már nagyon elegem van ezektől a megjegyzéseitől. Sokszor kedvem se lenne velük találkozni. Természetesen kiállok magamért, és természetesen a kisfiamért. Csak nem értem, hogy miért csak úgy jó ahogy ő csinálta anno. Természetesen nem vadidegenek miatt döntök másképp. Leírtam miért írtam ki a kérdést.

Igazából szerencsére senki nem írta, hogy szerinte ez így normális lenne.

2023. júl. 9. 21:36
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
"Sokszor kedvem se lenne velük találkozni." Akkor ne találkozz! Kerk perec megmondod neki, hogy "Anyu, most nem megyünk, mert állandóan kioktatsz, folyton lenullázod a gyereknevelési képességeimet, és ettől én kifejezetten rosszul érzem magam. Úgyhogy a legközelebbi találkozást kihagyjuk.Szerbusz." Ezt kétszer megcsinálod, többször nem kell. Onnantól egy rossz szót nem fog szólni, de ha mégis: abban a pillanatban pakoltok és mentek. Lehet még nevelni, nem olyan öreg. Nem kell vitatkozni, egyszerűen határozottan értésére kell adni, hogy Állj! És ne tovább! Nem kell, hogy szenvedj, mert sérteget, szenvedjen ő.
2023. júl. 9. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!