Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olajban sütés közben tartanál...

Olajban sütés közben tartanál a kezedben babát?

Figyelt kérdés
Édesanyámmal tegnap összekaptunk ezen. Készítettem a 7 hónapos gyereknek a tápszert, közben az ágyban sírt. Erre rántott szelet sütés közben oda akarta vinni a tűzhelyhez. Szépen megkértem, hogy ne vigye oda. Erre elkezdte mondani, hogy jaj minket is odavitt, és semmi bajunk nem lett. Itt már erőteljesebben mondtam, hogy jó, de akkor se vigye oda. Persze megsértődött rajta. Sokadjára van gyereknevelésben nézeteltérésünk, így érdekelne idegenek véleménye.

#nézeteltérés #Túlféltés?
2023. júl. 9. 17:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem!

Rám is folyton fröcsög az olaj, dehogy vinném oda!

2023. júl. 9. 18:00
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Jézusom, dehogy!
2023. júl. 9. 18:01
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

1. te vagy a gyerek anyja, akármit döntesz a gyerekeddel kapcsolatban, azt másnak tiszteletben kéne tartania

2. én sem vinném oda, nem is szoktam

2023. júl. 9. 18:03
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
nem. hatarozattan nem
2023. júl. 9. 18:03
 5/27 anonim ***** válasza:
92%

Soha semmiképpen!

Még nagyobb gyerekeimet is elküldöm a tűzhely közeléből ilyenkor!

2023. júl. 9. 18:16
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Ha egyedül vagyok és sír inkább félrehúzom és megyek a gyerekhez, a sütés megvár. Rám ment már forró olaj úgy, hogy kötözésre kellett járnom (kicsúszott a kezemből a hús és kicsapta az olajat az alkaromra, másodfokú égés, abból is egy csúnyább fajta, egy hatalmas hólyag és itt ott bőrhiánnyal... Több éve volt, még mindig ott a nyoma). Pontosan tudom milyen ronda sérülést okozhat.
2023. júl. 9. 18:22
 7/27 anonim ***** válasza:
71%
Olajban sutes kozben en sem, inkabb abbahagyom, ha sir. Palacsintat szoktam sutni ugy, hogy a kezemben van kozben neha. Fel eves a babam.
2023. júl. 9. 18:29
 8/27 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy is. Nem viszem oda ahol baja eshet(vízforralás, sütés, stb)
2023. júl. 9. 18:35
 9/27 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem vittem és nem is vinném az olaj közelébe. Volt balesetem, fél karom sérült, így főleg féltem a gyerekeimet tőle, de szerintem ha nem lett volna, akkor is félteném.

Inkább sírjon a kiságyban/pihenőszekben, akárhol, mint a forró olajtól...

2023. júl. 9. 18:40
 10/27 anonim ***** válasza:
91%

6os, velem ugyanez történt, itt ott érzeketlen lett a karom, hólyagok, bőrhiány, 2.fokú, és még most, évek múlva is ott a nyoma...

Sokan nem bírják felfogni mit okoz, amíg nem velük, vagy a családtagjukkal történik meg a baj.

9 voltam.

2023. júl. 9. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!