Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első baba és nem tudom mitévő...

Első baba és nem tudom mitévő legyek, volt más hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron férjhez mentem, viszont a lakcímemet még nem változtattam meg(a szüleimhez vagyok bejelentve)

Én Budapestről jöttem Pest megyébe és jobbnak láttam sok szempontból, ha nem jelentkezem át ide.

Az orvosom, akihez járok magánúton abban a kórházban dolgozik, ahol szülni fogok és ahova lakcím szerint is tartozom.

Tudom, hogy már nincsen szabad orvosválasztás stb, viszont szeretnék át jelentkezni ide, ahol most élünk, mert mégiscsak jobb lenne, ha helyben lenne a védőnő, gyermekorvos.

Számomra itt jön a bökkenő, ha át jelentkezem, akkor abban az esetben már nem fogok tudni abban a kórházban szülni, ahova eredetileg tartozom?

Köszönöm, ha segítetek!😊

#szülés #kórház #Lakcím váltás
2023. júl. 3. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De most már nem így van. Nézz utána
2023. júl. 4. 11:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!😊
2023. júl. 5. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!