Keresztlős igazolást nem tudják ki adni,ilyenkor mi a teendő?
Kereszt szülők lennénk,nem egy pár vagyunk a pár egy egy oldaláról barátok.
A keresztanya ki kérte az igazolást a tempolmból,de állítólag nincs bent a rendszerben,sőt hogy megvan-e keresztelve az sincs bent.
Én nálam meg azzal jöttek elő,hogy nem vagyok bérmálkozva a keresztelő igazolásom meg 25 éve megvan,de lejárt.
És csak kereszt tanúk lehetünk. De az egyház adót elkérték mindkettőnktől. A kapcsolat tartás a fontos úgy is,mondta a lelkész,de picit bánt még is mindenkit a dolog.
Ilyenkor az elmaradtakat lehet pótolni, ha akarjátok. Bérmálkozni is tudsz, kérdezd meg a papot, mennyi idő megoldani.
De készülj fel, hogy sok idő is lehet.
Miért nem jó ha tanúk vagytok?
Világi értelemben ugyanaz, az egyház meg le van sz.rva
"...keresztelő igazolásom meg 25 éve megvan,de lejárt."
Mondjuk az kizart, hiszen a keresztseg egy visszavonhatatlan, egyszeri szentség,,,,
Hát,a kedves hölgy mondta ezt.... rajta van név keresztelési dátum stb...
És aztmondta 3 hónapig érvényes. De ez nincs feltüntetve..szóval nemtudom.. kérdeztem egy két ismerőst,ők is vitték pár hete a kislányukat keresztelni másik helyre ott meg nem volt probléma.Nevet,címet kértek meg meg vannak-e keresztelve arról a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!