Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő? Ez...

Ilyenkor mi a teendő? Ez idővel elmúlik?

Figyelt kérdés
Folyton magához hív az 5 éves kislányom. Nem tudom elvégezni a dolgom a ház körül. Az apját lerázza és amikor ő mosdatja akkor hisztizik és ordibál.
2023. jún. 7. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Szeparációs szorongás :D

Mindig fogjuk valamire :)

2023. jún. 7. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Ez elég kevés infó, miért hív mindig magához?

Nem tud önállóan játszani ameddig a dolgod végzed vagy csak szimplán minden lófüttyel kiszolgáltatja magát mert annyira önállótlan?

Egy kicsit részletezhetnéd.

5 évesen még majdcsak meg tud fürödni főleg lány létére. Max a törülközőt szoktam rácsavarni a hajára mikor jön ki.

2023. jún. 7. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem önálló. Még a játékban sem.
2023. jún. 8. 04:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Apuka odatehetné magát jobban.

Nekem nincs saját lányom, de ha ismerősök, rokonok kislányaival vagyok egy helyen, úgy az ujjam köré csavarom őket, utána le sem tudom vakarni magamról. De nem is akarom, mert odavagyok értük. :)

2023. jún. 8. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!