Volt olyan akinek az anyukája nem örült a gyerek nemének?
Folyt.:
Ennek ellenére is kérdezik mi lesz a következő. Szóval mindegy.
Ezt én is kiírhattam volna, csak én már a második (szintén fiú) babát várom. Még szegény gondolatban se volt, amikor anyám már a megszületett fiamnak mondogatta, hogy majd a húgoddal így úgy amúgy lehet babázni, meg minden.
A második gyerekről meg senki tudomást sem vesz, mert "hú még egy fiú, hát, kár...".
Nem tudom a fiúknak miért ilyen rossz a marketingje, az én kisfiam tök cuki, és konkrétan semmivel nem viselkedik "gázabbul", mint egy vele egyidős lány (2 éves).
De szerencsére én meg férjem nem vagyunk fogyatékosok, tudtuk, hogy kétesélyes, és mindkettő fiúcskának örülünk.
Amikor kiderült, hogy kisfiam lesz, akkor anyukámnak volt valami hülye elszólása, hogy ő kislányt szeretett volna...mondtam neki, hogy itt vagyok :D
Aztán volt még egy buta elszólása, egy teljesen más szövegkörnyezetből átcsatoltunk a babavárásra, és akkor mondott valamit, hogy az a vágya sem teljesült, hogy kislány unokája legyen.
Szerencsére leállt ezekkel, és most ki sem lehet csavarni a kezéből az unokáját amikor nála vagyunk, babusgatja, altatja, tisztába teszi, fürdeti, magyaráz neki, sétáltatja, énekeli azokat a dalokat amiket nekem énekelt gyerekkoromban.
A kisfiam is szeret vele lenni, úgyhogy nincs nagy baj, csak az elején szerintem a sokk, hogy az egyszem gyereke babát vár hülyén csapódott le nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!