Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elfogadható, ha egy 3 hónapos...

Elfogadható, ha egy 3 hónapos gyerek anyukája és apukája majdnem minden hétvégén diszkózni jár, ha addig a baba biztonságban van?

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Az ilyen minek vállal gyereket.
2018. júl. 11. 17:33
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Az elsőnek tök igaza van, hiába van lepontozva!

Ha valakinek még ez a fontos, akkor még ne vállaljon gyereket.

2018. júl. 11. 17:36
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Nem leszek népszerű, de szerintem abszolút elfogadható, amennyiben a gyerek addig jó helyen van és amúgy nem hanyagolják a szülők. Úgyis alszik, figyelnek rá. Akkor oa szülő miért nem engedheti ki a gőzt? Valószínűleg így kevésbé lesz belőlük frusztrált szülő, ami a gyereknek hatalmas előny.
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Ha terhesség alatt kibírta, hogy ne menjen, akkor most egyáltalán hogy jut eszébe? Ha pedig terhesen is járt no comment. Járjanak el kikapcsolódni, de szinte heti rendszerességgel éjszakázni szerintem nem elfogadható. És nem is vall felelős szülőre.
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Első vagyok. Megbantam, hogy írtam, ugyanis ez egy provokatív kérdés, ami arra megy ki, hogy lepontozzon a kérdező.
2018. júl. 11. 17:37
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Nagyobb eőny, minthogy felette ül folyamatosan, könyvből neveli és magától megfoszt mindent (amitől amúgy a gyereknek nem lesz jobb). Ez lemaradt. :)
2018. júl. 11. 17:37
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Számomra nem elfogadható. Nem kell örökre otthon ülni, de mondjuk 3 hónapos mellett nekem még marhára nem ezen járt az eszem. Meg szoptattam, otthon se tudtam volna így hagyni. Néhány havonta egyszer-egyszer nincs semmi gond, de pici baba mellett minden hétvégén... hány évesek, 16?
2018. júl. 11. 17:44
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Igen, amennyiben el van làtva a gyerek és biztonságban, jó helyen van.

Attól, hogy valaki szülő lesz miért kéne erről lemondania?

És a minek gyerek míg nem élte ki magát...tudjátok az élethez a szórakozás is hozzá tartozik minden korosztályban!És ha nekik ez a szórakozás akkor ez.

Én 40 vagyok...van egy 19 egy 12 és egy 1 éves gyerekem.És igen, ha van aki vigyázzon a gyerekekre megyünk a párommal szórakozni...és fogok is még 50+ koromban is.

2018. júl. 11. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Senki nem írta, hogy a szülők ne szórakozhatnának. Mind szoktunk.

Na de minden héten rábízni valakire egy három hónapost?

2018. júl. 11. 17:56
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem.

Szamomra a heti szorakozas eros tulzas gyerek mellett.

2018. júl. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!