Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elfogadható, ha egy 3 hónapos...

Elfogadható, ha egy 3 hónapos gyerek anyukája és apukája majdnem minden hétvégén diszkózni jár, ha addig a baba biztonságban van?

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Ki számára kell hogy elfogadható legyen? Az ő dolguk. Mindenki úgy éli az életet ahogy akarja.
2018. júl. 11. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

A minden héten kicsit sok, de havi 1x pl szerintem teljesen rendben van.

(Jöhet a véranyuktól a lepontozás.)

2018. júl. 11. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezek is a nagyszülőknek szültek.

Nem, nem elfogadható. Minek kellett nekik gyerek ha a bulizás fontosabb?

Járjanak el, havonta-kéthavonta, de ne hetente

2018. júl. 11. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nem
2018. júl. 11. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
96%
Egy ilyen korú gyermeknek a szüleire lenne szüksége nem a nagyszülőkre...(vagy akire bízták) Még össze se csiszolódott az anyjával máris magára hagyja,az ilyen nem anyának való. Lehet lepontozni nyugodtan. Nem áll meg az élet,ha szülővé válunk,de hetente az túlzás. Én tini koromban is max. két hetente mentem buliba. És az,hogy elvileg felnőtt emberek nem bírják ki buli nélkül az nevetséges. Én azt a szegény gyereket sajnálom,ha most ennyire érdekli a szüleit mi lesz később.
2018. júl. 11. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!