Hol aludjon a baba, illetve kinek kéne engedni? Nagy az elvárásom?
Általában anyukám vigyáz a kilenc hós lányunkra, férjem szülei most kérték, hogy ők legyenek vele. Hajnalban érünk haza az utazás miatt.
Nagyon erősködnek, hogy aludjon ott a gyerek.
Én ezt nem szeretném, korainak találom még. Az érveim kb:
-kicsinek tartom ehhez, sose aludt még máshol.
-ébred éjjel, többször, és kér enni.
-férjemmel azért kb behatároltuk, mikor alhat máshol, és nem igazán erre gondoltunk.
-talán ez bunkó lesz, de nem szeretném, ha más döntené el helyettem. Anyukám is vigyáz rá néha, és ő itt alszik vele. Nem is mi kértük, hogy ők legyenek vele, akkor miért akarták, ha nem kényelmes? Nem erőltettük a dolgot. Máris ténynek veszik, pedig mi rá sem bólintottunk. Ez nem tetszik.
Mi a véleményetek?
Hiszen vinnénk is magunkkal, ha lehetne, mindig.
Ha nem alszunk itthon, az a suli miatt van, mikor Pestre kell utaznom. Ez lenne az első, hogy randi miatt megyünk, és ő marad anyósékkal.
Ahogy nektek jó, ezt nektek kell eldönteni.
Kisfiam pár hete 8 honaposan aludt először nélkülünk. Nekünk úgy volt komfortos, hogy ő megy anyukámhoz. Nekem az lett volna kellemetlen, hogy ő itt alszik a lakásunkban, amikor nem vagyunk itthon. Nem teljesen felhőtlen a kapcsolatunk, viszont nagymamanak szuper.
A fiam ennyi idősen aludt már anyukáméknál, de nekem van a világon a legjobb és legmegbízhatóbb anyukám (tudom, másé is az). Minden kérésemet centiről centire követte, éjjel megetette, vissza altatta, nem vette maguk közé, kiságyban altatta...
Ha neked ez korai szólj! A te gyereked, a ti gyereketek, az lesz amit ti akartok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!