Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít Bing nyuszi?

Csak engem idegesít Bing nyuszi?

Figyelt kérdés
A lányom imádja, de az én idegrendszerem nehezen viseli azt a nyávogást, amit ez a nyúl művel. Miért kell mindenért nyafogni? Volt már egy Bing korszakunk és a lányom kényesen beszélt akkoriban, tuti, hogy Bing miatt.

2023. jún. 29. 10:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez ilyen. Valószínűleg a mi szüleink sem rajongtak a Sailor moonért vagy a Pokémonért. Mégis elviselték a kedvünkért.

Amikor a férjemnek nagyon teleszadt a hócipője, megmutatta a gyerekeknek az Állítólag (Mythbusters) sorozatot. Utána mást se hallottunk hónapokig, csak hogy "Robbantááás". 🙈

2023. jún. 29. 13:55
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
*flop, csak kijavított a teló
2023. jún. 29. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ne is mondd, sose gondoltam erre de ahogy írod, közben én is szocializálódom, mert az idegőrlő szituációban is képes leszek floposan reagálni:-D
2023. jún. 29. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Bing, Bogyó és Babóca, meg a Barba család, az nagyjából oké. Mondjuk Bing az, akitől telibe agyrákot kapok, de legalább van mondanivalója.

De a mancs őrjárat, meg ezek... Hát nem.

A cocomelon dalok is azt a feelinget hozzák nekem, hogy a zárt osztályon szól a nyugi zene, de szereti. Az új kedvenc a szimatolók, abból legalább tanul.

Jaa, és tűzoltó Sam. Én azt a Norman-t úgy, de úgy nyakon bsznám az anyja helyében, hogy hihetetlen!

Köszönöm, hogy leírhattam! 😅

2023. jún. 29. 14:28
 15/21 A kérdező kommentje:

Imádom ezeket a kommenteket.😄

Nem vagyok rá büszke, de 1x letiltottam őt a Bingről, 2 nap után nem nyávogott. És azóta sem, de most újra beadta a Youtube és elég hasznos epizódokat. Elgyengültem.😁

A lányom dackorszaka szerintem Flop idegrendszerét is kinyírná.😀

Ti a gyerekdalokkal hogy vagytok? A Bob, a vonat magyar verziója vagy a magyar Heykids megvan nektek? Na nekem ezektől görcsberándul a dobhártyám.😆

2023. jún. 29. 14:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a peppa malacból akadok ki hogy állandóan nyavíkol a Zsoli..
2023. jún. 29. 15:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Normant én is megverném. 😆 A Peppa engem is idegesít, ahogy röfögnek meg pláne.
2023. jún. 29. 15:06
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Peppa egy nagyképű köcsög, Zsoli meg egy beszédhibás fogyatékos. Itt elnézést az érintettektől. A heykidses orrhangon, hamisan vonyító csajt meg még a mentőben is ütném. 14-es voltam.
2023. jún. 29. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Nekem a Blippi jelenti az intant agyfaszt. Tök jó, értelmes témákat dolgoz fel, ráragad a gyerekre az angol, de a csávó úgy adja elő magát, mint aki megszökött a zártosztályról.

Viszont ahol van rá kilátás, hogy németül fog tanulni a gyerek, annak a Checker Tobit jó szívvel ajánlom.

2023. jún. 29. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Blippi "színészének" van amúgy egy videója ahol egy másik emberre kakál... a férjem mondta, mert rákeresett már ki ez a gyökér, mert agybajt kap tőle. Remélem kamu.
2023. jún. 29. 17:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!