Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért ennyire bunkó?

Sok anyuka miért ennyire bunkó?

Figyelt kérdés

Nem mind, de itt az oldalon olvasgatva néha írnak olyanokat, hogy szemem majd' kiesik. És nem olyan témánál, ahol pl. veszélyeztetve van a gyerek, hanem teljesen hétköznapi dolgokkal kapcsolatban.

Nincs még gyerekem, de én ezt az anyaság-témát úgy képzeltem, mintha az összes anyukával ugyanazon az egyetemi szakon lennénk, mindig van közös téma, megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat, és tök jó közösség az egész. Erre most meg úgy látom, hogy inkább maradj csendben és ne mondj semmit, mert mindegy, hogyan csinálod a dolgokat, úgy biztosan nem jó. :D

2023. jún. 21. 15:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem amugy vannak emberek akik csak ugy pontoznak lefele es kozben nevetnek a markukban es azt hiszik de jol csinálták 🤣🤣🤣
2023. jún. 21. 21:42
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Bunkók mindenhol vannak. Csak mert például valaki kipotyogtatott 1-2 gyereket, ettől még nem lesz szent, ha az alap személyisége gyökér, akkor nem fog megváltozni. Sőt, a gyerekvállalás sokaknál még rá is tesz még egy lapáttal az alap bugris stílusra. Ő mindent jobban csinál, ő mindent jobban tud, mert ő ANYA, az ő gyereke okosabb, az ő gyereke ügyesebb, érettebb, rózsaillatút fosik stb stb. Nem egy nem kettő ilyet ismerek. Hányinger.

Az ilyenek általában a frusztrációikat vezetik le másokon, mert a saját életükben nincsenek rendben a dolgok. Netán pont a gyerekkel kapcsolatban van valami bajuk. Ezt igyekeznek kompenzálni.

Normális nő nem kezdi el osztani az észt, hogy bezzeg az ő kölyke ennyivel meg annyival jobb, hamarabb csinálta ezt vagy azt. Egyszerűen azért mert nem mások gyerekének alázásától érzi jól magát.

Az ilyen embereknél mindig gondolj arra, hogy valami baja van, amit így vezet le. Ez róla szól, nem másról, és nem másnak a gyerekéről.

2023. jún. 21. 23:47
 33/35 anonim ***** válasza:
28%

Te vagy 19 éves egyetemista kérdező akire 3 ovodást bízták és értetlenkedik ovodást miért nem viszünk normális beülös étterembe.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Ez kérdezö kérdése .

2023. jún. 22. 05:41
 34/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom 33, de az én gyerekeim simán tudnak viselkedni beülős étteremben. Nem nyüszítenek, óbégatnak és másznak az asztal alá.

A tieidet nem neveled ezek szerint? NA MOST SZÁNT SZÁNDÉKKAL VOLTAM BUNKÓ.

Tessék kérdező így kell ezt...

Jó reggelt mindenkinek!

2023. jún. 22. 06:20
 35/35 anonim ***** válasza:
66%
10) kész szerencse, hogy nincs szüksége a véleményedre :D
2023. jún. 22. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!