Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért ennyire bunkó?

Sok anyuka miért ennyire bunkó?

Figyelt kérdés

Nem mind, de itt az oldalon olvasgatva néha írnak olyanokat, hogy szemem majd' kiesik. És nem olyan témánál, ahol pl. veszélyeztetve van a gyerek, hanem teljesen hétköznapi dolgokkal kapcsolatban.

Nincs még gyerekem, de én ezt az anyaság-témát úgy képzeltem, mintha az összes anyukával ugyanazon az egyetemi szakon lennénk, mindig van közös téma, megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat, és tök jó közösség az egész. Erre most meg úgy látom, hogy inkább maradj csendben és ne mondj semmit, mert mindegy, hogyan csinálod a dolgokat, úgy biztosan nem jó. :D

2023. jún. 21. 15:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%
Soha nem tudhatod ki válaszol itt, vagy más fórumon. Lehet, hogy nincs is gyereke. Lehet, hogy 16 éves, vagy 76. Az internetet nem szabad komolyan venni, nem normális kapcsolat van, mert senki nem tudja ki vagy. Nem kell viselkedni és ezt sokan kihasználják. Face to face tuti nem ezt válaszolta volna.
2023. jún. 21. 16:16
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

10#

Én úgy gondolom nem is kell értened.

Nem kell más életét a sajátoddal össze hasonlítani.

Az elveidet sem kell másokra kivetíteni, mert nem vagyunk egyformák.

A legnagyobb marhaság azt hinni, hogy mindenki ugyan arra vágyik mint te, mindenkinek ugyan az válik be, és csak úgy lehet jó és szép mások élete, ahogy te gondolod vagy éled az életed.

Innen pedig másokat ekézni csak mert te másképp csinálod , neked nem tetszik valami nonszensz.

2023. jún. 21. 16:24
 13/35 A kérdező kommentje:

Ő, nem "az".

Lehet, nem ugyanarra a kérdésre gondolunk, de ott a kérdező leírta, hogy pl. akkor van a baba a nagyszülőkkel, ha elmennek valahová közösen pár napra, olyankor az anyukája a reggeleket "bevállalja", rendbe teszi a babát, ők pedig alszanak a férjével fél órával tovább. Vagy a nagyszülei (tehát a baba dédszülei) elmennek velük együtt sétálni... Én nagyon örülnék, ha a saját nagyszüleim megélnék még, hogy dédunokájuk is legyen és eszembe sem jutna elutasítani őket, ha szeretnének velünk lenni, vagy az unokájukkal foglalkozni néha. Azért ez még nem az a kategória, hogy bárki mással többet van a gyerek az anyjánál.

Én is úgy nőttem fel, hogy a nagyszüleim mindig ott voltak, ha kellettek. Sőt, a mai napig is van, hogy a nagyim felhív, hogy jönne színházba itt Pesten, van kedvem menni vele? Vagy bármilyen programot kitalálnak, kérdezik, hogy nekem, szüleimnek volna-e kedvünk csatlakozni.

Nyugodtan hívhattam őket, hogy szeretnék ott aludni, vagy menjünk el ide, menjünk amoda. Általános iskolás koromban papám már nyugdíjas volt, alsósként rá voltam bízva a nyári szünetekben. Legjobb szünetek voltak nekem, barátnők is jöttek oda. Eszembe nem jutott, hogy az anyám emiatt rossz anya lenne, ne szeretne...

De ha nem is értesz egyet valakivel, miért kell undorító, alpári módon megnyilvánulni?

2023. jún. 21. 16:27
 14/35 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem hogy a bunkóság attól függ, anyuka-e az illető. Én pl már előtte is bunkó voltam.
2023. jún. 21. 16:32
 15/35 anonim ***** válasza:
70%

Ez mondjuk tényleg pont az a hely, ahol nem tudhatod, hogy egy több gyerekes, tapasztalt anyukával van dolgod, vagy egy elmebeteg incellel (volt rá több példa is át utóbbi időből), tehát egy kritikát ennek megfelelően kell kezelni.

Más mondjuk a Facebook, ott ha épp nagyon kíváncsi vagy, meg tudod nézni, ki osztja az észt.

De face-es kismamás csoportokban is sok a paraszt, meg az olyan, akiről nem gondolnád, hogy felnőtt nő.

Már kb 1-2-ben vagyok csak benne, ide is ritkán kommentelek, egyszerűen nem bírom elviselni a sok frusztrált asszonyt.

Van aki normálisan válaszol, de van olyan, aki egész egyszerűen még innen is látszik, hogy elmebajos.

2023. jún. 21. 16:39
 16/35 anonim ***** válasza:
41%

Sztem amit leírtál,az irigységre utal,neki valószínü nem segítenek es persze "neki nem is kell".

Ő nem.pihenhet pl vwgy nem mehet el sehova,ilyen depis anyuka

2023. jún. 21. 16:41
 17/35 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem úgy gyere fel erre az oldalra,hogy mondjuk egy jót akarsz vidulni, de ne vegyél itt semmit véresen komolyan. Én pl általában csak olvasgatok és jókat mosolygok magamban mennyire egymásnak tudnak esni felnőtt emberek, azért mosolygok,mert ha mérgelődnék vagy sajnálkoznék sem lenne jobb, arra gondolok,hogy ez az oldal valami játszótér ahol kiélik magukat. Biztosan nem tennék fel itt tényleg komoly kérdést. Igen sok a bunkó a rosszindulatú,de hidd el nem csak anyukák között, magyar mentalitás tisztelet a kivételnek.
2023. jún. 21. 17:36
 18/35 A kérdező kommentje:
Hát csak azért mikor a fejedhez vágják, hogy "újgazdag kis pcsa", annyi miatt, mert éppen nem szoktál főzni, az azért nem esik jól... Plusz még kapod a megjegyzéseket, kiszínezve, hogy hogy bízhatja rám valaki a gyerekeit úgy, hogy még főzni sem TUDOK (viszonylag gyorsan eljutott oda a komment írója, a "nem szoktam főzni" résztől, hogy én biztosan éhen is halnék, ha valaki nem rakná elém az ételt, hiszen a főzés akkora tudományág...).
2023. jún. 21. 17:49
 19/35 anonim ***** válasza:
68%
Megértelek hidd el, de jobban jársz ha nem foglalkozol Velük, és nem veszed fel, nem ismernek nem tudják ki vagy úgy pedig véleményt sem lehet alkotni.
2023. jún. 21. 17:56
 20/35 anonim ***** válasza:
74%
Engem egyszer lefalusizott valaki mert azt mondtam szoktam főzni 🤣 Amikor írtam h Pesten kívül soha nem éltem máshol, akkor fellengzősen annyit mondott hogy ő budai, és igenis falusi a gondolkodásmódom. Hát ok, ez legyen a legnagyobb öröme 😅
2023. jún. 21. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!