Clearblue vizsugaras hcg teszt mutathat beágyazódás utáni első napon pozitivat? Tényleg ennyire ézékeny?
Nem.
Ha kesik par napot, akkor kell tesztelni.
az a baj, hogy ez clostis hónap volt, eltolta az ovulációt, vagyis kettő ovulációt csinált (vagy 3-at ezt nem tudom biztosan)
szóval volt egy ovu 13. napon (ez csak valószinű, de em biztos), egy biztos a 21. napon. és egy a 28. napon.
emiatt nekem azon a napon amikor teszteltem már 4 napja késett.
ezért nem tudom kiszámolni, hogy akkor most a teszt mikortól él, hogy kimutassa. ezért inkább a belőtt beágyazódáshoz próbálom igazitani. mert az hogy most valójában mikor kéne megjönnie, arról fogalmam sincs.
Nekem az egyik terhessegemnel a nem vart elott 4 nappal, azaz 10. Dpon-n halvany pozitiv lett ez a clearblue. Tenyleg terhes voltam.
De az a biztos, ha par nap mulva ujra tesztelsz, mert olyan is volt, hogy ugyanez halvany pozitiv lett, kesett is a mensim 2 napot, de megjott. Lehet hogy kemiai terhesseg volt, nem tudom.
vagy akkor kellett hogy legyen egy korábbi ovuláció is.
Ja nem tudom mondtam -e fentebb, hgoy ez clostis hónap volt. de állitólag akkor sem lehet ekkora idő különbségekkel több ovuláció, max 2-3 nap eltéréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!