Sok anyuka miért ennyire bunkó?
Nem mind, de itt az oldalon olvasgatva néha írnak olyanokat, hogy szemem majd' kiesik. És nem olyan témánál, ahol pl. veszélyeztetve van a gyerek, hanem teljesen hétköznapi dolgokkal kapcsolatban.
Nincs még gyerekem, de én ezt az anyaság-témát úgy képzeltem, mintha az összes anyukával ugyanazon az egyetemi szakon lennénk, mindig van közös téma, megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat, és tök jó közösség az egész. Erre most meg úgy látom, hogy inkább maradj csendben és ne mondj semmit, mert mindegy, hogyan csinálod a dolgokat, úgy biztosan nem jó. :D
Na, akkor úgy látszik, az sem menő itt, ha valaki főzni szokott. :D
Azok falusiak, akik meg nem, újgazdag p_csák. Egyre jobb.
Falusi vagyok 3 gyermekkel, minden nap frissen főzők 😂 vállalom.
12# voltam
"de én ezt az anyaság-témát úgy képzeltem, mintha az összes anyukával ugyanazon az egyetemi szakon lennénk"
Rosszul képzeled.
Az összes nővel se jössz ki csak attól, hogy ugyanaz van a lábatok között, nem?
Ugyanennyire nem homogén az anyukák csoportja sem.
Mondjuk, ha az egyetemi csoporttársaiddal szülsz egyszerre, na ott már van esély rá, hogy anyaként is megértitek egymást, egyébként nem.
Ahhoz hogy anyaként legyen bennetek közös, nem a gyerek kell, hanem hogy gyerek nélkül hasonló legyen az értékrendetek.
Ennyi.
Itt rengeteg ember, anya van. Különböző társadalmi helyzet, életkor, anyagi helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!