Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért ennyire bunkó?

Sok anyuka miért ennyire bunkó?

Figyelt kérdés

Nem mind, de itt az oldalon olvasgatva néha írnak olyanokat, hogy szemem majd' kiesik. És nem olyan témánál, ahol pl. veszélyeztetve van a gyerek, hanem teljesen hétköznapi dolgokkal kapcsolatban.

Nincs még gyerekem, de én ezt az anyaság-témát úgy képzeltem, mintha az összes anyukával ugyanazon az egyetemi szakon lennénk, mindig van közös téma, megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat, és tök jó közösség az egész. Erre most meg úgy látom, hogy inkább maradj csendben és ne mondj semmit, mert mindegy, hogyan csinálod a dolgokat, úgy biztosan nem jó. :D

2023. jún. 21. 15:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
74%
Mármint mondj már egy példàt.
2023. jún. 21. 15:14
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sok példát tudnék mondani, amikor itt bunkóztak velem egyszerű dolgokon, sokszor nagyon csúnya és személyeskedő szavakat használva.

De ez olyan dolog, hogy mivel sok a bunkó ember, ezért találsz az anyukák közt ilyet, mint ahogy az orvosok, tanárok, kukásbácsi, stb között is.

2023. jún. 21. 15:19
 3/35 A kérdező kommentje:

Egy másik kategória kérdésénél az anyuka leírta, hogy 2 vagy 3 hónapos a gyerek, néha elviszik a nagyszülők sétálni, vagy ott vannak és a babával foglalkoznak, ő pedig addig pihen, vagy sorozatot néz. Valaki meg odakommentelte, hogy a kérdező szerencsétlen gyereke, mert az anyja csak a kanapén tesped takarítás és főzés helyett, meg hogy szülni is az anyja ment helyette biztosan. Majd hozzátette, hogy "ja bocsi császár volt hogy hamar túllegyél rajta ne kelljen szülni:-D". Mikor a kérdező reagált az utolsó mondatára is, hogy azért volt császármetszés, mert amúgy meghalt volna a baba, arra reakció nem érkezett, de a válaszoló csak tovább ekézte, mondván, hogy neki is van gyereke, csak ő éppen nem a mamáknak szülte, hogy ő közben a kanapén tespedjen.

Engem meglep, hogy valaki idegennel szemben így nyilvánul meg, félinformációk alapján.

De én is lettem itt újgazdag kis picsázva nemrég, mert, hogy vendégeim vannak és nem tervezek főzni nekik, meg hogy így az anyjuk hogy bízza őket rám.

És az az ijesztő, hogy az ilyen kommentek írói anyák, tehát ezt a viselkedést látja a gyerekük is, átveszi ugyanezt a példát.

2023. jún. 21. 15:22
 4/35 anonim ***** válasza:
84%

Mindenhop vannak bunkok

Majd ha anyuka leszel megtudod,hogy barmit csinálsz,semmi sem lesz jo barhogy fejlodik a gyereked,lesz olyan aki ugyesebb ,jobb mint a tied.

Vannak am jocskan Mamazillák akik vérre mennek, és örökké versengenek.mellé még bunkok is

2023. jún. 21. 15:23
 5/35 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezo,nem kell ezekkel torodeni

Ket gyerekem van.most pl a nagy a szobajaban van,elaludt,huzos napja volt.

A kicsi 14 honapos,jatszik, járkál maganak en pedig az ágyon tespedek es telefonozok 🤣

2023. jún. 21. 15:25
 6/35 anonim ***** válasza:
88%

" de én ezt az anyaság-témát úgy képzeltem, mintha az összes anyukával ugyanazon az egyetemi szakon lennénk, mindig van közös téma, megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat, és tök jó közösség az egész"

Az anyák pontosan olyan különböző emberek, mint mondjuk a nők, vagy a férfiak, stb. Mert anya lesz valaki, nem fog uniformizálódni.

2023. jún. 21. 15:29
 7/35 anonim ***** válasza:
72%

Akikről írsz kérdező azok olyanok, akik azonnal ítéletet mondanak mindenkiről, szidnak mindenkit, mert így kompenzálják, hogy otthon nekik bizony szar van a palacsintában.

Meg amikor valaki litániát zeng a tökéletes férjéről, hitelmentes házáról, két autójáról, akkor nekem valami nem kerek, mert ha minden olyan oké lenne, akkor nem egy anonim oldalon dicsekedne ezzel, és hordana le másokat.

2023. jún. 21. 15:32
 8/35 anonim ***** válasza:
74%
A saját kudarcukat és frusztrációjukat vetítik ki.
2023. jún. 21. 15:43
 9/35 anonim ***** válasza:
64%
Én is ilyennek képzeltem egyébként,mintha egy cipőben lennénk,megértjük egymást,tudja mindenki,hogy mindenki gyereke más,de nincs versengés meg ilyen baromságok. Utána már a terhesség vége fele láttam én,hogy ez csak álomkép.:D Azóta meg főleg. Tisztelet a kivétel,de amúgy borzasztó és nem akarom elhinni,hogy a terhesség hozta ki ezt belőlük. Az meg a legszomorúbb,hogy sajnos igen,ilyenek nevelik a gyerekeket,tehát ilyen emberekkel fog a normális ember gyereke is egy közösségbe járni. De tényleg tisztelet a kivétel.
2023. jún. 21. 16:02
 10/35 anonim ***** válasza:
23%
Az a kérdező nálam is kiverte a biztosítékot. A gyerek többet van bárki mással mint az anyjával, csak hogy az pihenhessen. Ezt én sem tudom megérteni.
2023. jún. 21. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!