2 évesem a fürdővízbe kakilt és ivott belőle. Járt màr így valaki? Lett következménye?
Nem bántás , de ez hogy?Egyedül fürdött a 2 éves,hogy nem vettétek észre ,hogy kakil?Vagy hogy?
A kakilás sem egy pillanat alatt történik, én mivel ott állok mellette rögtön kikapom a vízből a gyereket.
sokkal nagyobb baja lesz, ha egyedül fürdik, mint egy kakis víztől.
A kàrogó vészmadár szülőknek mondom megnyugtatásul, hogy jelen voltam a fürdőszobában. Nem hagytam magára a gyereket. Egyszerűen elengedte a híg székletet a vízbe és mivel megnyalta a kezét meg a játékot,ami a keze ügyébe került, ezért megfogalmazódott bennem, hogy esetleg lehet e fertőzése emiatt.
Nyílván én is egyből kivettem a gyereket a vízből. Kisúroltam a kádat és utána tiszta vízben újra megfürdettem. De ez idő alatt is, amíg a kádat súroltam, biztos megnynalta vagy 2x a kezét. Hát Istenem. Sajnos nincs 100 kezem, se segítségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!