Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó picike gyereket...

Miért jó picike gyereket direktbe tanítani?

Figyelt kérdés

Azon túl hogy mire iskolába megy sokmindent tud, unatkozik de legalább anyuka dicsekedhet mennnyire okos Béluka? Mert azt nem hiszem hogy egy 2-3 éves gyerek magától akar tanulni. Persze érdekelheti meg meg is kell neki mondani ha kérdez de nem leülteti hogy na akkor tanuld meg. Az én fiamat is érdeklik a számok. Számol is szépen de soha nem erőltetem neki. Nem tanítom direktbe.

A kérdés alapja igazából egy asszonysutyorgós fb bejegyzés amiben anyuka leírja hogy mennyi mindent megtanított a 2 évesnek és mit tanítson még.

2023. máj. 27. 11:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Egy barátnőm kisfia 5 éves. Idén megy iskolába.

Oszt, szoroz, számol, (10.000 feletti számokkal! Mindet kiolvassa meg a tizedeseket is) kivon,írni is tud elég szépen, folyékonyan olvas, emellett már angolul beszél elég szépen, érthetően, majdnem folyékonyan. Értem én hogy foglalkozva van vele, de mikor megkerdezem hogy akkor mi lesz vele első másodikban azt Mondta hogy majd csendben ul vagy rajzol. Csodás 😅 nem tudom csoda gyereknek számít - e 6 évesen, de tényleg okos foglalkozva van vele, de évekig hogy mit fog csinálni?.. Nem tudom...

2023. máj. 27. 17:30
 22/22 Derjaderja ***** válasza:
100%

Szerintem aki ilyet csinál (bár szerencsére nem ismerek), az nem érti hogy működik a gyerekek agya és hogyan fejlődik.

Én is szeretem tanítani őket de hát nem ilyen "óraszerűen".

2023. máj. 27. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!