Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora baj,hogy...

Tényleg ekkora baj,hogy kicsit jobban aggódom?

Figyelt kérdés
A családban többször megkapom,hogy túlzottan aggódom,de egyszerűen mit tegyek,hogy kicsit lazább legyek?1,5éves a kislányom és konkrétan mindenhová követem és a szemem se veszem le róla,frászt kapok ha a szájába akar venni valamit legyen az homok.Minap rövidnaciban elesett és felhorzsolta a térdét,neki meg se kottyant de én sírtam és örlődtem,hogy nem figyeltem jobban oda.Sokszor a játszin a gyerekek eltudnak "durvulni" a nagyobbak és a szülők csak beszélgetnek tovább inkább oda se viszem csak ha épp üres vagy ha csak picik vannak.Tudom nemlehet mindentől is megvédeni és hagyni kell igenis kibontakozni.azt is tudom változnom kell,fel kell engednem.de hogyan??Mindenki jó anyukának tart csak hogy ezt eléggé túlzásba viszem.szerettem volna még egy babát,de így amíg nem változok biztos nem.vagy ez első babásként normális?
2023. máj. 25. 20:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"kicsit jobban aggódom?"

Kicsit?

Nézz utána a "helikopter szülő" fogalmának.

Nem jó dolog. Árt a gyereknek is.

2023. máj. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!