Váláskor miért kerül nagyobb százalékban a gyerek az anyjához,mint az apjához? Mit gondoltok erről?
Nem tudok statisztikát, százalékot mondani, de sok apuka nem is akar versenybe szállni. Egyrészt ugye egy gyerek kötelezettség, ha van egy oviskorúd, akkor ovikompatilis munkahely kell. Apu meg hülye lenne egy rosszabbul fizető állásra váltani. Kijátszhatná a közös felügyeletet is, egy ideje a bíróság megítéli azt, ha legalább az egyik fél kérvényezi, és semmi komoly dolog nem szól ellene.
Másrészt meg a bíróság a gyerek érdekét nézi. Teljesen mindegy, ki csalta meg a másikat, ki lakik a szeretőjénél, a gyerek a fontos, nem a másik fél. És ha az apuka azt sem tudja elmondani, hogy ki a gyerek orvosa, vagy hogy hogyan hívják az ovónénit, akkor hogy akar gondoskodni a gyerekről?
"És ha az apuka azt sem tudja elmondani, hogy ki a gyerek orvosa, vagy hogy hogyan hívják az ovónénit, akkor hogy akar gondoskodni a gyerekről?"
És miert ne tudná?
A legtöbb apànak esze àgàban nincs a sajàt gyerekèt nevelni ellàtni gondozni 0-24 ben. Nincs igènyük se rà tùl sok kötöttsèggel jàr ès lemondàssaljàr. nagyon is kènyelmes ès alap nàluk hogy anyànàl marad a gyerek.
Hozzàteszem tisztelet a kivètelnek
Az én exeim nagyon jó apák... De kitépnék az összes szál hajukat, ha non stop ott lennének velük a gyerekek 😂 Ezzel mindent elmondtam. Nekik csak a hétvégi szórakozás marad a gyerekkel, míg én sz.pok az iskolával, a viselkedésükkel, nevelésükkel, anyagiakkal (ők leadják a gyerektartást aztán a többi nem az ő dolguk).
Ezt nagyrészt egyik férfi sem szeretné megnyerni magának, tisztelet a nagyon kevés kivételnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!