Miért van az, hogy ha egy család beül enni/inni valahova, akkor a tinilányok sokkal nagyobb százaléka telefonozza végig flegma arccal, puffogva az eseményt, mint az ugyanennyi idős fiúké?
Figyelt kérdés
Több ilyet is láttam ma az egyik plázában.2022. dec. 23. 21:10
1/22 anonim válasza:
Aha, szoval lattal ma par ilyet, aztan ebbol levontad ezt a nagyon okos kovetkeztetest?
Ne szorakozzal mar 😂😂😂
2/22 A kérdező kommentje:
Igen, mert ezeken a bomba tinicsajokon mindig megakad a szemem. Szóval elég sok ilyet láttam már.
2022. dec. 23. 21:24
3/22 anonim válasza:
A lányoknak fontosabb a kapcsolattartás. Ők szeretnek mindent megdumcsizni másokkal.
4/22 anonim válasza:
Az is lehet, hogy szorítja őket a melltartó, vagy a cipőben fáj a lábuk. Ezért puffognak flegma arccal. A fiúk meg tök lazák, nem csoda, egy kényelmes, laza szerkóban nyilván, hogy azok.
5/22 anonim válasza:
Manapság már mindenki ilyen nyomorék lett. A legokosabb családtag a telefon.
6/22 anonim válasza:
Na, akkor ne csak a bomba tinicsajokat nézd, hanem a fiúkat is.
7/22 anonim válasza:
Jó eséllyel mert a csajokra jut egy rakat pasi aki irogat rájuk stb, vagy épp pakolják ki instára stb hogy mit esznek stb.
8/22 anonim válasza:
Szerintem ezzel a legtöbb tini így van.
Emlékszem, én is utáltam ezeket a kötelező családi szarságokat: jönnek az idegesítő rokonok, akik mindenért leszólnak, sokkal jobb lenne a barátokkal lógni, és ha már vele nem lehet az ember, legalább beszél velük.
Valószínűleg ez amúgy nemtől független, csak ahogyan a kérdező írta, neki jobban megakad a szeme a csinos lányokon, míg valahogy a tini srácok nem izgatják a fantáziáját így azt nem veszi észre, ha egy fiú csinálja ugyan ezt.
A tinik ilyenek. Szerintem ritka az a tini, aki szívesen lóg az idős rokonokkal mint a saját korosztályával.
9/22 anonim válasza:
Azért mert tiniként nem anyuval meg apuval akar kajálni egy plázában. De ki akart ilyen korban? Nem mondom, hogy kínos volt, de nyilván a saját korosztály jobb társaság, mint a szülők és azért telefonozik mert a haverokkal dumál, hogy jaj apu viccei olyan gázak stb
10/22 anonim válasza:
A mai gyerekeket nem nevelik semmire. Bunkó prolik. Mondjuk a szüleik is azok. Alapvető udvariasság. Normálisan viselkedni büdös, bezzeg ha pénzt, ajándékot kap a lenézett rokontól, az nem az. Ne, majd az élet megtanítja ezeket a giziket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!