Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok féltékeny másokra?

Miért vagyok féltékeny másokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fura kérdés de szerintetek miért lehet?

Van egy fiam,2éves

Viszont ha a környezetben kiderül hogy valakik szeretnének babát vagy esetleg terhes,elönt a féltékenység…

Mi nem szeretnénk több gyereket (fél évvel ezelőtt úgy volt hogy bele vágunk a férjemmel a baba projektbe…viszont ez abba is maradt és eljutottunk arra a pontra hogy mi jók vagyunk így hárman!)

2023. máj. 17. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#10 ezt mintha én írtam volna.9 éves a lányom,13 hónapos a fiam,ha meglátom,hogy valaki újszülöttet tologat,vagy nagy a hasa,fellelegzek,hogy hála istennek nem én vagyok az.

Még egyszer nem kezdeném elölről egy újszülöttel az már tuti 😅

2023. máj. 18. 06:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tudatosan nem szeretnél több gyereket, csak hiányzik a "babázás", szívesen átélnéd újra. Lehet, még nem teljesen sikerült elfigadni azt a döntést, hogy nem lesz több gyermeketek.
2023. máj. 18. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem teljesen egyértelmű. Te szeretnél mégegy gyereket, csak az ész érvekkel győzködöd magad, hogy nem kell, nem férne bele. És amikor valaki bevállalja, akkor te tulajdonképpen a döntésre vagy féltékeny, hogy ők bemerték vállalni, míg ti nem.

Ha őszintén elégedett lennél azzal, hogy hármasban vagytok, akkor nem éreznél ilyet és ez nem bántás. Én is így éreztem a másosik gyerek előtt és sosem akartam harmadikat, így érdekes módon a legkevésbé sem hatott meg, ha valaki egy harmadikat is vállalt sőt, egyenesen eltorzult a fejem a hír olvasatán (nyilván ha személyesen jelentették be, ezt igyekeztem leplezni :D).

És ja, semmi extra, amit itt valaki leírt. Ezzel jár egy gyerek. Kettő meg ugyanezzel, csak duplán. :D

2023. máj. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!