Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok másokra,...

Féltékeny vagyok másokra, főleg azért, mert nekem sose lesz jobb és mindenki másnak sikerei vannak?

Figyelt kérdés

Tudom olyan szomorú de annyira rosszul érint. Miközben nekem komoly egészségügyi gondjaim vannak, gyógyíthatatlan betegséggel, még normális munkát se tudok végezni, a körülöttem levők meg folyton csak haladnak előre, sikeresek stb. Nem akarom ezt az érzést, nem voltam irigy sose de amióta az életem így alakult borzasztó amit érzek. Utálom is magam, nem akarom ezt érezni. De olyan igazságtalan az élet, egész életemben küzdöttem aztan az élet “jól megszivatott”..

Ne értsetek félre, nem akarok rosszat nekik, soha nem de nekem miért nem lehet jobb.

2022. szept. 1. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen eü gondod van?

Nem mindegy, hogy hiányzik mind a 4 végtagod vagy asztmás vagy

2022. szept. 1. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Az irigység normális érzés, még ha divat is titkolni. Mindenki irigy néha.

Kedves kérdező, én is így vagyok vele. Az ismerőseim nálam sokkal szerencsésebbek én meg csak küzdök, olyan sz@r lapokat kaptam az élettől. Nem tudom, hogyan tudnék ezen túllépni de ha van tippelek, én is várom...

2022. szept. 1. 20:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Autoimun betegség, SM és még fiatal vagyok 20 éveim elején, pszichésen is vannak gondol, depresszió és már nincs erőm semmihez.
2022. szept. 1. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!