Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány éves korig várható el...

Hány éves korig várható el egy egészséges embertől, hogy fotelból, vagy ágyból, azaz puha helyről támaszkodás nélkül fel tudjon állni?

Figyelt kérdés
Kifejezetten puha, süppedős bútorra gondolok.

ma 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ
ma 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kor, hanem inkább testalkat, erőnlét kérdése. Mi 50 évesek vagyunk, én egy átlagos nő, nem kell támaszkodnom. Férjem túlsúlyos, évek óta kapaszkodva, gurultam, stb. kel fel. Anyukám 70 éves filigrán nő, pattog, mint a nikkelbolha.
ma 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
gurulva*
ma 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem kor kérdése.
ma 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem az életkortól függ, hanem az egészségi állapottól. Akinek olyan betegsége van, már fiatalon se bír felkelni.
ma 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Közel vagyok a 70-hez és eddig nem okozott gondot. A lépcsőzés sem . Ha utazom 8-10 km-t tudok menni egy városnézésen vagy túrán. Nincs túlsúlyom.
ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!