Miért pont azok az emberek irigykednek másokra és féltékenyek, akiknek mindene megvan?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 19:09
1/7 anonim válasza:
Akinek megvan mindene az nem azt jelenti hogy elégedett is az életével,lehet egy olyan része van az életednek amit ő sosem kaphat meg bármi is legyen az...én például valakinek szimplán a jó kedvéért is irigy vagyok néha :D
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Hanem?
2021. júl. 4. 19:16
5/7 anonim válasza:
Irigyek a szerencsétlen proli emberek szoktak lenni
6/7 anonim válasza:
Mert tul akarjak teljesíteni a masikat. Pl lenne egy Ferrarim, az csak addig lenne meno mig neked nincs. Megveszed te is, es onnantol kezdve mar ugyanolyanok vagyunk. tobbet akarnék, hogy nekem legyen jobb kocsim, jobb hazam, tobb penzem. A szegenyekben nem látnám az ellenfelet, ok ugysem tudjak megtenni ezt, veluk nem tudnek versenyezni.
(amugy nincs sok penzem, csak belekepzeltem magam, erted xd)
7/7 anonim válasza:
Mert hozzá vannak szokva a jóhoz, hogy nekik minden megvan, és a szomszéd fűje mimdig zöldebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!