Sziasztok! Fura kérdés de szerintetek miért lehet?
Van egy fiam,2éves
Viszont ha a környezetben kiderül hogy valakik szeretnének babát vagy esetleg terhes,elönt a féltékenység…
Mi nem szeretnénk több gyereket (fél évvel ezelőtt úgy volt hogy bele vágunk a férjemmel a baba projektbe…viszont ez abba is maradt és eljutottunk arra a pontra hogy mi jók vagyunk így hárman!)
Mert szeretnel meg babat. Mi is igy vagyunk egyebkent, eldöntöttük hogy nem lesz meg egy gyermekünk, de nekem nagyon nagyon nehez volt ez a dontes mert valahol a szivem vágyik ra
2023. máj. 17. 22:26
2/13 anonim válasza:
"eljutottunk arra a pontra hogy mi jók vagyunk így hárman!"
Pedig te láthatóan nem, és ezt te is tudod.
2023. máj. 17. 22:43
3/13 A kérdező kommentje:
Pedig jelenleg tényleg nem szeretnék,nem bírnék el két gyerekkel,segítségem sincs
2023. máj. 17. 22:51
4/13 anonim válasza:
Szerintem is az a baj hogy csak szeretnél még ha féléve még akartál..
Csak próbálod elfolytani az érzést
2023. máj. 17. 23:28
5/13 anonim válasza:
Na ez jò kèrdès, mert èn is ìgy èrzek. Nekem van segìtsègem, anyòsom, de a dackorszakban benne vagyunk kemènyen a 2,5 èvesemmel ès azt mondtuk most biztos nem kell 2. gyerek, s lehet kèsőbb sem gondoljuk meg magunkat, bár èn eleve kettőt akartam mindig is. Fèrjem kimelòzza a belèt, nekem fogy a türelmem, mai napig èjszaka felkelek kb 3x, mászkál át hozzánk èjjel, tehát kipihent sem vagyok túlzottan. Mègis...mègis mikor valaki bevállalja, terhes nőket látok valahogy irigylem, átèlnèm újra, jönnek a szèp emlèkek. Pedig marhára azt èrzem èn nekem ez sok lenne, nem bìrnám el a kettőt. Szerintem csak valami ösztön miatt lehet ez. Nekem hiányzik a baba illat, a baba lènye, szoptatás is. Na fene tudja, de az eszem mást mondd, mint a szìvem sugall sokszor. :) Èn ennek tudom be.
2023. máj. 17. 23:32
6/13 anonim válasza:
Értem, hogy racionálisan felmérve a helyzetedet úgy érzed, az a jó döntés, ha egy gyerek marad. Biztosan így is van. De ugye egy dolog a racionalitás, más a vágy.
Akkor valahogy el kell engedned a dolgot lelkileg is, mert ez még nem történt meg.
2023. máj. 18. 00:03
7/13 anonim válasza:
Az, hogy értelmes logikus döntést hoztál, nem jelenti azt, hogy nem is vágyhatsz rá. Anyaként nem csak a feladatot látjuk a gyerek létezésében, oké mindenki tudja, hogy van vele meló, kimerítő tud lenni az anyaság. De így, hogy eleve van már egy gyereked, azzal is tisztában vagy, hogy a sok feladat szinte eltörpül az általa okozott öröm mellett. Teljesen természetes, hogy vágysz rá, hogy újra átélhesd, de attól még gondolkodhatsz és dönthetsz okosan.
2023. máj. 18. 00:04
8/13 A kérdező kommentje:
#5ös…
Mintha én írtam volna ezeket a sorokat,nálunk is ugyan ez a helyzet…együtt érzek veled
és kitartás :)
2023. máj. 18. 00:12
9/13 anonim válasza:
Nekem két gyerekem van,nem is szeretnénk tobbet.
A napokban kiderült,hogy a szomszédom gyermeket vár
Féltékeny lettem.csak nem tudom miért,elképzelni sem tudom,hogy nálunk is újra baba legyen..
Én sem értem miért van ez
2023. máj. 18. 06:13
10/13 anonim válasza:
Én nem akarok több gyereket. És ha meglátom, hogy valaki a második gyerekkel terhes, kiráz a hideg. Egy adag öröm tölt el, hogy nem én vagyok az, aki terhes. Ha két vagy több gyerekes anyukàt látok, ugyanez. Na ilyen az, amikor az ember tényleg nem akar második gyereket. 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!