Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veszélyben a megélhetésünk?

Veszélyben a megélhetésünk?

Figyelt kérdés

Gyedről térek vissza dolgozni a jövő hónapban. 3 gyerekem van, egyedül vagyok velük.

Viszont a munkáltatóm ki akarja húzni magát a fizetésemelés alól, az még hagyján hogy másik munkakörbe akar betenni, azzal nem lenne probléma, de le akarja csökkenteni a munkaidőmet részmunkaidőre. Nyilván kevesebb pénzért, és aggódom hogy így a 2 évvel ezelőtti fizetésemet sem kapom meg, nemhogy emelést.

Ezt megteheti egyoldalúan? Gyomorrákot fogok kapni olyan ideges vagyok.

2023. máj. 6. 18:15
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
50%
30-as, te tényleg nem tudsz olvasni? A kérdező úgy akar teljes munkaidőben dolgozni, hogy a 2 éves gyereke otthon lenne vele, mert nincs bölcsi. Én erre írtam, hogy kétlem, hogy ugyanolyan hatékony munkát tudna végezni gyerek mellett. Erre jöttél te, hogy "képzeld, én tudok hatékony munkát végezni a gyerekeim mellett is". Miközben a te gyerekeid nincsenek is otthon. Nem érted a különbséget aközött, hogy a gyereked bölcsiben van, és úgy dolgozol, vagy otthon van veled, és vele is foglalkozni kell egész nap. Nem érted igaz, hogy a kérdező más szituációban van, mint te? Kicsit szedd össze magad.
2023. máj. 9. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!