Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik 360as pohár vált be...

Melyik 360as pohár vált be leginkább?

Figyelt kérdés

Melyik cseppmentes, melyik szedhető szét teljesen az alapos takarítás érdekében? Mosogatógépben mosható? Alkatrész kapható hozzá?

Köszönök minden hasznos infót ☺️

gondoltam, mielőtt kísérletezünk, körbekérdezek.

#360pohár
2023. máj. 3. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Az sem túl biztonságos, ha a gyerek vísit, és épp olyan autópályaszakaszon vagytok, ahol 20 percig minimum nem lehet megállni, csak a leállósávban. Meg amúgyis, ez mennyire életszerű?
2023. máj. 4. 15:40
 12/13 A kérdező kommentje:
9 hónapos a gyerkőc, kortyolgat normál pohárból, ha itatom. igy értettem csak, hogy tud inni belőle. megnézzük majd, mit kezd egy 360as pohárral :)
2023. máj. 4. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Kell egy kis idő, még ráérez. Én sokat vittem a gyerekeim a hátamon csatos hordozóban, és ott is nagyon jól jött, ha szomjasak lettek. Csak hátranyújtottam, ivott, aztán visszaadta.
2023. máj. 5. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!