Mennyi idős a gyerek? Szivoszalat nem biztos, hogy már tudja használni.
Meg mi a cél? A 360-ast hamar rájön, hogy kell szetlocsolni, egy jó minőségű (pl avent) szivoszalast nem tud szetlocsolni, csak ha le tudja tekerni a tetejét, de gondolom, ahhoz kicsi.
Szoval mit szeretne a költő?
2020. okt. 13. 11:37
2/8 A kérdező kommentje:
9 hónapos. Szilikon csőrösből tud inni, de ha egyedül akar inni belőle, akkor nem tudja elég magasra emelni, hogy jöjjön belőle a víz.
2020. okt. 13. 11:39
3/8 anonim válasza:
Hat akkor nem biztos hogy menne a szivoszal. Kisfiam pl hohes c szivoszalast tud inni, de az itatopoharakat jobban kell szívni hogy jöjjön, az nem megy neki sajnos.
A 360-ast viszont ugyanúgy dönteni kell, mint a csorost és meg folyik is ha egyszer megdöntötte. De igaziból pont annyi idős, amire a 360-ast ajánlják elkezdeni, csak ezt a problémát nem fogja megoldani.
Próbáld ki valami sima szívószállal tud e inni a gyerek. Valamelyiknek könnyen megy. A szivoszalast ugye nem kene döntögetnie.
2020. okt. 13. 11:43
4/8 anonim válasza:
Átlagos műanyag pohár
2020. okt. 13. 11:47
5/8 anonim válasza:
Nekünk a szívószálas jött be, hamar megtanulta használni. Közben sokszor itattam rendes kis műanyag pohárból és megtanult abból is szépen egyedül inni. Szívószálasból viszont csak a jobb minőségű, drágábbak voltak jók, vettem olcsó pepcosat is, de nagyon hamar tönkrementek
2020. okt. 13. 12:21
6/8 anonim válasza:
Avent szivoszalas
2020. okt. 13. 12:29
7/8 anonim válasza:
Egyik sem, a szivoszálasat nagyon nehéz tisztítani, én rengetegfélét vettem, de végül csak a sima pohár vált be, keveset öntesz bele, akkor nem ömlik ki olyan sok.
2020. okt. 13. 12:43
8/8 anonim válasza:
Nálunk a szívószálas vált be. Próbálom az itatót mindig,de nem sikerül úgy innia,hogy ne menjen a fele rá ha kevés van benne ha nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!