9 hós 6 hós kora óta pohárból iszik. Vagyis ugye itatom. Mostanában elkezdte tanulgatni, hogyan igyon egyedül. Nem erőltetem. Magától. Érdemes egy tanuló poharat beszerezni? Jól tudom hogy abból nem tudja kiönteni a vizet?
2020. jún. 14. 19:17
1/10 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen mesterséges dolgokat. A gyerek abból tanul, ha leönti magát. Az egy visszajelzés számára, hogy hogyan kell csinálni. Nem kell tanulópohár, etetőháló és fillefrancok. Adj neki egy pohár vizet, amiben van 3 korty és hagyd tanulni!
2020. jún. 14. 19:38
2/10 A kérdező kommentje:
Évesnél oda adom neki természetesen. De már jön a meleg. Napközben is iszik és nem szívesen adnám játék közben a kezébe az üveg poharat. Az szinte mindegy is hogy leönt mindent.
2020. jún. 14. 19:46
3/10 anonim válasza:
Nem túl jó, én vettem sokfélét, egy se vált be, de jó drágák voltak.
4/10 A kérdező kommentje:
Evésnél. Bocsánat a telefon okos akart lenni
5/10 anonim válasza:
Van tesoméknak olyan, hogy, egy pohár, fedéllel és egy kis pöckön keresztül lehet rajta inni, szerintem olyan, mint a cumisüveg, de nekik bevált, teljesen zárható, nem ömlik ki.
2020. jún. 14. 19:51
6/10 anonim válasza:
Nuby tanulópohár szerintem jó, nem folyik. Esetleg szívószálas kulacsot is próbáljátok, hamar rájönnek hogy kell használni. Ha szoptatod akkor a csőrös poharat nem szokták javasolni nehogy valami zavar legyen tőle.
2020. jún. 14. 20:08
7/10 anonim válasza:
Ha nem gond, hogy kiömlik, csak az zavar hogy üveg, akkor vegyél műanyagot a legközelebbi százforintosban/háztartásiban.
Nem kell semmi tanuló ez-az szerintem sem, az igazin is meg tudja tanulni, sőt eddig mindenki azon tanulta....
2020. jún. 14. 20:17
8/10 anonim válasza:
A tanulópoharat amennyire meg kell dönteni ahhoz, hogy igyon, úgy a rendes pohárral már nyakon öntené magát. Így nem inni tanít, hanem nyakon önteni.
Nekem ez volt a tapasztalatom úgy 3 éve. De lehet, hogy azóta vannak jobbak.
2020. jún. 14. 20:20
9/10 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy inkább pohár,mert tényleg így is, úgy is úszni fog az első pár pohárból ivásnál.
2020. jún. 14. 20:46
10/10 anonim válasza:
2000-3000 Ft között vannak a tanulópoharak. Amivel megtanulja, hogy akárhogy burogathat, abból nem folyik ki víz. Mit is akarsz neki tanítani pontosan?
Ha játék közben iszik, akkor ne a szőnyegen tegye, hanem az asztalnál. Odamegy, iszik, kifolyik, feltörlöd, kész. Ez tanulás. A másik csak lehúzás és marketing.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!