Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le a cumisüv...

Hogyan szoktassam le a cumisüvegből ivásról?

Figyelt kérdés
Lányom 11 hónapos és jó lenne már legalább, ha az innivalót nem cumisüvegből inná. Teljesen úgysem tudom leszoktatni, mert tápszeres, de jó lenne, ha max csak akkor használná (csak éjszaka kap). Vettem neki Avent tanuló poharat, csőrös poharat, sima pohárból is próbáltam, de mindegyiknél nagy sírás tört ki. Nem szereti egyiket sem. A pohár még vmennyire érdekelné, csak ő akarja fogni, de nem tudja, csak borogatja. Van vkinek vmi bevált ötlet, mit lehetne tenni?

2020. jan. 18. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
11 hónapos már ehet szinte mindent, a tápszer se feltétlenül kell neki. Ha mégis, azt is lehet itatopoharbol adni. Nem adsz neki tobbet cumisuveget és meg van oldva.
2020. jan. 18. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám kb 5 hónapos kora óta cseppmentes csőröspohárból iszik. A pepcoban vettem és nagyon hamar ráérzett a használatára
2020. jan. 18. 10:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak éjjel kap tápszert, az ágyban eszi, ott nem tudok neki poharat adni, még ülve is kiönti. És mint írtam, nem tud ezekből inni, azért kérdeztem, hogyan tudnám megtanítani neki, hogy szeresse meg?
2020. jan. 18. 11:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is vettem neki 6 hónaposan csőrös poharat, de nem kellett neki. Azóta folyamatosan próbálkozok, de hiába.
2020. jan. 18. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Én nem értem miért kell ennyire erőltetni a cumisüveg és a cumi elvételét.

Tudom állkapocs, beszéd, fogak... De ha ezek kontrollálva vannak és nem lóg 24 órában a szájában semmi baja nem lesz, ráér ovira leszokni róla.

2020. jan. 18. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Éjjel nem kell etetni egy ekkora gyereket....
2020. jan. 18. 11:57
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Én se szoktatnám le a 11 hónapost, meg se tudja tartani a poharat, ráadásul még ügyetlen is, persze ha akarod naponta 20-szor átöltöztetni, akkor lehet csinálni.
2020. jan. 18. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbálj esetleg egy szilikon szívószálas üveget. A Nuk-nak van ilyen és úgy van kialakítva hogy ne szaladjon a torkára mint sima szívószállal esetleg. Mi is mindent végig próbáltam de csak ez jött be.
2020. jan. 18. 13:49
 9/9 A kérdező kommentje:
6-os: de jó ötlet... Majd ha üvölt egész éjjel, mert éhes, akkor mond ezt. Még ha nem is enne éjjel, a probléma akkor sem oldódna meg.
2020. jan. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!