Úgy alszik el a babám hogy cumisüvegből tejcsit iszik. Hogy szoktassam le róla?
Most másfél éves, de szeptemberben megy bölcsibe, akkor majdnem kettő éves lesz. Gondolom ott nem itatják tejcsivel alvás elött.
Most úgy alszik el hogy belealszik a tejivásba és kész, nappali és az esti aévás is így zajlik.
Hogy álljak neki a leszoktatáshoz?
Kösz :)
csak nem tudom akkor hogy tudom elaltatni, de hát ki kell próbálni... :)
Egyedül nem alszik el. De ez nem is baj, szívesen várom vele együtt az álommanókat :)
Csak nemtudom hogy vegyem el tőle a cumisüveget. Vajon mit szólna ha elvenném....
én nem venném el tőle a cumisüveget,nállunk a bölcsibe simán belehetett vinni cumisüveget és alhattak azzal!
Még 3 évesen is sok gyerkőc cumisüveggel,cumival,rongyival stb aludt el többek között az én fiam is.Én ezzel is mint minden mással úgy vgyok HA MEGÉRIK RÁ MAJD ELHAGYJA!
Így is lett 3 év 3 hósan magától hagyta el a cumit,cumisüveget.
Nálunk nem kapta meg a cumisüveget a bölcsiben. Másfél éves volt, ő is cumisüveggel aludt el. Megszokta, hogy a bölcsiben nincs, ott elaludt anélkül. Itthon 2 éves kora környékén hagyta el a cumisüveget.
Szerintem hagyd, ne zaklasd. Megszokja, hogy ott más a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!