Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik 360as pohár vált be...

Melyik 360as pohár vált be leginkább?

Figyelt kérdés

Melyik cseppmentes, melyik szedhető szét teljesen az alapos takarítás érdekében? Mosogatógépben mosható? Alkatrész kapható hozzá?

Köszönök minden hasznos infót ☺️

gondoltam, mielőtt kísérletezünk, körbekérdezek.

#360pohár
2023. máj. 3. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
2 gyerekemből egy sem tudott inni ilyen pohárból :D
2023. máj. 3. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Nuk Magic Cup, a mini es a normal meret is. 8 honapos kortol kb. 2 eves korig hasznaltuk mindket gyerekemmel. Nem teljesen cseppmentes, meg a fedovel rendelkezo verzioja sem, de az Avent meg vegkepp nem az.
2023. máj. 3. 20:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Nuk és Munchkin is bevált, bár én mindig adtam neki sima kis poharat étkezéshez és elég hamar elhagytuk a tanulópoharat. De amíg használtuk megváltás volt, nagyon bejött.
2023. máj. 3. 20:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Csak késlelteti a tanulást.

Egyébként munchkin.

2023. máj. 3. 21:57
 5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm.

nem állandó használatra szeretném, itthon pohárból iszik. de ha megyünk valahová, nem árt ha tudok adni inni neki, nem cumisüvegből :)

2023. máj. 4. 06:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha normál pohárból tud, akkor nagyon zavaró lesz neki. Kisfiam nem is tudott inni ezekből, mivel egyáltalán nem úgy kell, mint nyitott pohárból. Rá kell harapni és úgy szívni.

Nagyobbal használtuk még mielőtt megtanult volna normális pohárból. Úgy "jó" volt.

2023. máj. 4. 06:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon egyszerűen úgy oldottam meg, hogy vittem egy műanyag poharat magunkkal és abból ivott máshol is.
2023. máj. 4. 06:59
 8/13 anonim ***** válasza:
7-es, nekünk a kocsiban utazáshoz kellett, nagyon sokat utazunk, és alkalmanként is sokáig, oda elég szívás, ha kilötyögteti.
2023. máj. 4. 08:33
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
8, menetközben nem szabadna inni biztonsági okokból
2023. máj. 4. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Meg egy csomó dolgot sem, amit te is tuti fixen csinálsz. 🙄
2023. máj. 4. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!